Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nízkotatranská stíhačka 2012

Diskusná téma K článku: Nízkotatranská stíhačka 2012

Uplynulý víkend vygradovali dlhé prípravy zo strany organizátorov aj pretekárov a opäť sme sa všetci stretli pod nízkotatranským hrebeňom na najťažších vytrvalostných pretekoch v horskom behu na Slovensku. 3. ročník Nízkotatranskej stíhačky sa niesol najmä v duchu premenlivého počasia, kedy si pretekári užili snáď všetky druhy počasia s výnimkou sneženia. Aj napriek tomu sa prepisovali rekordy.

MatusM

Žiadny problém, to je štandardný rovnovážny stav redaktora.

Peter61

Rado : ten titulok by potreboval doplnit, napr.kolko km / m to je :-)

V kazdom pripade to chce sputat redaktora, dovliect ho napr. na KH a potom do ciela, drzat cely cas v stave jemnej euforie ( etanol/cannabis) a pod.

Chamonix

chlapci čo behávajú UTMB a sú tam najlepší by ten výsledný čas ešte vedeli stiahnuť. ale na slovenské pomery kvalitka

Ja?No!

nehovoriac o tom ako vyzerá podklad po ktorom bežia, a obuv v ktorej bežia. Mne stačí, že na výlete raz krivo stupím a cítim to ešte týždeň po túre.......

Gagigo

Viem, že viacerí vyšportovaní borci dokážu zvládnuť za obdivuhodný čas aj strmé ale krátke stúpanie., preteky do vrchu. Len stále neviem pochopiť, ako pri až 100 km dlhej trase dokážu stihači NTS vybehnúť aj tých spomínaných neuveriteľných 5475 výškových metrov. A to v stanovenom limite, ba aj hlboko pod limit. Veď z ich konečných časov treba ešte odpočítať časy potrebné na úseky klesania, relatívne roviny, či zastávky. A tak na tých 5475 m ostáva azda 10 - 11 hodín. Taáák a tu, nad ich výkonmi, schopnosťami, kondíciou ostáva rozum stať a treba obdivovať ich v nemom úžase. Neuveriteľné, fantastické.

Tigervegetarian

Médiám treba platiť. Potom si vás všimnú, a napíšu čo len chcete. Hoci aj to že na NT stíhačke bolo družstvo zložené z Marťanov. ;)

A to tu poniektorí čo čítajú túto diskusiu, a možno do nej aj píšu, veľmi dobre vedia.

Rc

pavjel, vsak prave na to sluzi medializacia, aby sa o tom dozvedelo viac ludi. ani tour de france nepoznal na slovensku skoro nikto, kym tam byciglista na horakoch zo zilinskeho borika nespravil trochu vietor medzi francuzskymi dievcencami :-)
mozno by lepsej medializacii NTS pomohlo, ak by sa zucastnil nejaky echt afro man :-)))

Sona

Napriklad beh Trangoska - Donovaly mava ovela lepsie medialne pokrytie. Samozrejme ma aj dlhsiu tradiciu.

Sona

Ja by som doplnila, ze cisty turisticky cas (bez zastavok) Telgart - Donovaly je 29 h. Vitazi nasich pretekov to prebehli za 14:41 h.

Lubo

Pavjel, ze je trailrunning na Slovensku pomerne neznamy sport je sice mozne, no rozhodne to z jeho narocnosti nic neubera. Ak by si tych "turistov" videl, asi by s beznou turistikou vela spolocneho nenasiel ... okrem turistickeho chodnika, ktory s turistami zdielali :-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum