Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ostrovček v mori komercie?

Diskusná téma K článku: Ostrovček v mori komercie?

Kamenná chata pod Chopkom je jednou z dvoch vysokohorských chát v Nízkych Tatrách. Medzi jej návštevníkmi sa miešajú pravoverní hrebeňovkári a skialpinisti s komerčnejšími turistami a lyžiarmi. O schizofrénii, ktorú takáto rôznorodá klientela vyvoláva, o minuloročnej prestavbe i o nedávnej diskusii prebiehajúcej u nás vo fóre necháme rozprávať chatára Marcela Melicherčíka.

Misickahe

Ja som sa do kamennej chaty zamilovala na prvy pohlad. A zaujala ma prave svojou jedinecnou atmosferou a pristupom. Pacilo sa mi tam omnoho viac ako napriklad dole na srdiecku. A to som skor asi taky obyc. lyziar, tzv komercny;) Uz sa neviem dockat kedy sa tam zas vratim;)

Hruucoon

Je to už tři roky, spali jsme ve starý "ložnici" při hřebenovce a všechno bylo tak akorát - přístup lidí v klidu, ubytování dle možností, dobrý jídlo...jestli někdy půjdeme hřeben NT, určitě se zastavíme na přespání. Tolik jako nemastňák ";)"
Je to rok, donutil jsem dceru a ženu vyjet lanovkama z Jasný a vyjít "ten šílenej kopec" :-) Sedli jsme si v davu masťnáků a došli si pro oběd. Jídlo bylo super, přístup holek za pultem taky do cajku. Příště (podaří-li se mi je tam ještě někdy vyhnat nahoru) se zastavíme zase a rádi i jako "mastňáci"...
A o tom koneckonců ten článek je, že áno :) - čili - sejdeme se na Kamenný chatě na Chopku :)

Skriatok

Sona dik za rozhovor. Uz sa tesim na zimu a na Kamienku:).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov