Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Buchlovský večer

Diskusná téma K fotke: Buchlovský večer

Po dlhých plánoch a niekoľkých odkladoch sa mi konečne splnilo želanie a ja som tu zažil koniec dňa. Milujem horské večery, ich farby, pokoj a atmosféru. Tieto chvíle sú akési nadpozemské. Tak tomu bolo aj pri tomto pohľade z vrcholových brál Buchlova na ladné krivky masívu Sladnej skaly a Žarnova. Vpravo biely lom pri obci Malé Kršteňany a vľavo dotvára kompozíciu Veľký Tríbeč. Slniečko pomaly sadá za Považský Inovec a deň sa pozvoľna stáva minulosťou.

Daulagiri

V prvom rade dík za komentáre a Lubo snažím sa to vždy nejak priblížiť i slovne, len niekedy je to už problém keď sa nechcem opakovať.

Tóno čau, priznám sa že tu som (bol) s kompo celkom spokojný, akurát mi tam chýba nejaké zaujímavejšie popredie. Asi to je to čo myslíš, či ? Žiadali by sa asi osvetlené skaly v popredí, no už to nebolo ono a nič lepšie som do popredia nevedel nájsť (ten kríž čo tam je som tu vynechal). Komponoval som to na ten "výrazný" masív Sladnej skaly a pozadie som doplnil Tríbčom. Tak teda neviem, ale budem rozmýšľať ;-)

Tono

Emil, presne tu istu chybu som urobil aj ja na tej fotke - magicky okamih. Chapes? Mam tam tiez zapad slnka a nic viac. Staci takto? Pozdravujem.

Lubo

Mam rad tvoje popisy k fotkam :-)

Tono

Mato, one, daj do toho viac kumstu kompozicneho, nech je motiv jasny, padne hned do oci, jednoducho strucne povedane, nech to nie je len zapad slnka. Skus tam dat aj nieco viac. Chapes ma, co Ti chcem povedat? Pozdravujem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky