Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: z Michalovho vrchu

Diskusná téma K fotke: z Michalovho vrchu

Aj v tríbečskom pohorí niektoré kopčeky ponúkajú celkom pekné a ďaleké pohľady ako napr. severný vrchol Michalovho vrchu (541 m.n.m) ten ponúka výhľady najmä severným a severovýchodným smerom na Nitrické vrchy , Hornú Nitru a Vtáčnik. Trošku vidno aj Strážovské vrchy a Malú Fatru.

Paulovič pali76ZM

Janka nie ja začo , rád sa podelím :) , to stretnutie tam bude určite dosť natesno , lebo na samotnom vrchole toho miesta až toľko nie je ako napr. na Kľaku :) . Ale dolu na lúke na Vrchhore je miesta dostatok :-)

Jana T.

Vďaka za pekné fotky...
Na Michalovom vrchu sa budúci rok uskutoční jubilejné 50. stretnutie čitateľov časopisu Krásy Slovenska. :)

Paulovič pali76ZM

na Michalovom vrchu sa dajú stále ešte rozoznať tie pozoztatky valov a priekop , je to celkom dobre čitateľné , ja som tam bol po piatich rokoch a nič sa tam nezmenilo a tak možno aj po tých tvojich tridsiatich by si to tam hádam aj poznal :) , len stromy by boli o "čosi" väčšie :) , a díky za koment k fotke :)

Tono

Na Michalovom hrade (hrad stal na Michalovom vrchu) som bol 1x v roku 1982. Vtedy sa tam dali krasne vidiet nielen pozostatky valov a priekop, ale aj fragmenty (do vysky cca 1,5 m) mohutnych murov dvoch vezi a casti kamenneho muriva opevnenia. Je to tam vidiet este aj dnes? Na fotke mas podla mna az moc nezaujimavej oblohy.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok