Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata pod Rysmi zrekonštruovaná

Diskusná téma K článku: Chata pod Rysmi zrekonštruovaná

Najvyššie položená tatranská chata počas posledných dvoch rokov výrazne zmenila svoju podobu. Pôvodne mala zmeniť aj svoje umiestnenie, z viacerých dôvodov však ostalo len pri projekte bezpečnejšej chaty na starom mieste. Generálna rekonštrukcia sa chýli ku koncu, kolaudácia prebehne do 31.10.2012 a slávnostné otvorenie chaty je naplánované na 25. 9. 2013.

Tecumseh

Je fajn,že to zrekonštruovali,ale nemôžem si pomôcť vyzerá to otrasne...

Kimo

Boli sme tam v septembri, ale, možno väčšina nebude so mnou súhlasiť,chýba mi tam tá komorná atmosféra, pôsobí to tam na mňa komerčne a ....

Patko22

áno zmenila sa a to poriadne, ale myslím že je postavená a konštruovaná tak, aby toho vydržala už teraz čo najviac. A to samozrejme muselo ísť na úkor "štýlu starých tatranských chát". Je komerčnejšia, ale podla mojho názoru možme byť vďačný že je! :)

Tanka

bola som tam prvykrat pred dvoma tyzdnami, je tam skvela specialna atmosfera a aj chata sa mi velmi pacila, farebne je pekne skombinovana a s prevladajucou sivou tam dobre zapada. Uplne ma dostali tmavozelene kachle...

Phalike

Da sa tam aktualne bez problemov ubytovat? Chcel by som sa tam zajst pozriet este tuto sezonu.

Skukam

Chata je fajn,ale taku tlacenicu ako na rysoch som este nezazil,je to uz troska vzdialene od vht.Ako v meste na korze.

Vocal

chystám sa tam tento piatok alebo sobotu (podľa počasia) ... užs a neviem dočkať

Peto.z.bb

Vdaka za clanok, snad kolaudacia pojde OK, oslavy sa 31.10. aj 15.6. vydaria, a my radovi turisti tam ubytko skolaudujeme :) neskor v lete. Zo skusenosti z tohto leta potvrdzujem ze vyber jedal bol aj pre mna prekvapujuco velky, ceny vzhladom o narocnosti vynasky prekvapujuco nizke, personal velmi mily, az som od radosti zamenil vsetky zvysne eura poliakom nech sa aj oni najedia, hoc ich tam bolo na moj vkus velmi vela, ale chapem co pre nich Rysy znamenaju aj ze ich je nielen tych 35 mil. v Polsku, ale zo 5 nasobok v UK atd. Nerozumiem preco niekto vnima novu chatu ako komercnejsiu ci komercnu, ten vzhlad je dosledkom toho ze rozne dovody (o nich sme sa uz bavili inde) neumoznili postavit chatu na blizkom ale ovela bezpecnejsom mieste, a to ze je tam teraz modernejsia kuchyna, svetlejsia jedalen s paradnou kachlovou pecou, a sirsia ponuka jedal podla mna nie je mozne interpretovat ako "komercnost" aj preto ze ceny su fakt nizke.

Adina

Nech sa chate dari stale lepsie a lepsie. Je uzasne, ze tam chata je. Zazila som staru, aj sme mali tu cest spat v nej a tesim sa aj na novu. Atmosfera bude urcite uzasna. Sami si ju tam nosime. Viktorovi Berankovi prajem, aby tu este dlho, dlho vydrzal a realizoval svoje, niekedy strelene napady. Nech je zivot veselsi :-).

MatusM

nech sa tam naďalej dobre, bezpečne a veselo chatuje ;)

Rado Gadoczi

Ja mam len jednu otazku: Ten autobus na Strbskom plese stoji pri zel. stanici na parkovisku alebo niekde pri hlavnej ceste na zastavke ?

Rado Gadoczi

Dakujem za informaciu, na zriadenie tejto linky som cakal dlhe roky !

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov