Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Adršpašské skalné mesto

Diskusná téma K článku: Adršpašské skalné mesto

Keď som si občas na benzínovej pumpe kúpila minerálnu vodu Toma natura, vždy som obdivovala skaly na etikete a išla som si dolámať jazyk na názve oblasti pôvodu prameňa. Aj som si povedala, že sa tam raz pôjdem pozrieť, pretože etiketa sa mi zdala až príliš rozprávková. Kto však poznáte Chránenú krajinnú oblasť Broumovsko, určite mi dáte za pravdu, že etiketa ani zďaleka nevystihuje rozprávkovosť Adršpašsko–Teplických skal.

Lolisha

Dnes sme navstivili toto miesto, uplne uzasne, skaly sa naozaj tycia do velkej vysky, super zazitok, kazdemu odporucam. Jedine, co nam to kazilo, bola ta maximalna preplnenost ludmi, hlavne Poliakmi. Asi sme si vybrali zly cas na navstevu, v kazdom pripade, ani preplnenost vam zazitok nepokazi, skalne mesto je naozaj uzasne :)

Daulagiri

Normálne mi oči zažiarili keď som uvidel tento článok. Konečne som si ho aj prečítal.
Bol som tu v 2003 (ako som zistil zo vstupenky, ktorú som teraz vyhrabal). Zobrali nás tam známy u ktorých sme boli na návšteve.
Je to tam naozaj neskutočné, prechádzali sme sa tadiaľto vo veľkom úžase. Neprešli sme si to celé, lebo sme nemali čas, ale povedal som si že tam sa ešte vrátim.
Moje spomienky už dosť vybledli, ale Milencov, Starostu a Starostovú a hlavne Miší díru si pamätám.
Ďakujem za tento článok a pripomenutie po rokoch...

Tantor

Ja som tam bol tento tyzden a je tam naozaj nadherne. Co sa tyka vlcieho kanona my sme sa rozhodli to skusit a neolutovali sme. Pripomina to tam trochu krizenca slovenskeho raja a pralesu. Tech. pomocky su sice v dost zlom stave ale pre priemerneho turistu je to bez problemov prechodne, problem by mohli mat snad len male deti a starsi ludia,kedze su tam dost vysoke \"schody\".

Kofoluska

Teda, nejak som sa sem vcera nedostala, uslo mojej pozornosti, ze clanok uz bol publikovany. Som rada, ze sa vam paci aj clanok aj fotky :). Je tam ozaj nadherne. V redakcii caka este Teplicke skalne mesto a Ostas s Kocicimi skalami. Broumovske steny sme uz nestihli, pocas dovolenky sa nam totiz pokazil brzdovy spinac, takze posledny den sme miesto prirody riesili autoservis.

Adushka

Kedysi davno som si Adrspach presla, bolo to uzasne, bolo to v skoru jar, vsade sa este topil sneh, tym padom bolo minimum ludi.. vdaka za pripomenutie :)

FunTTomas

Adršpašsko-teplické skaly sú úžasný prírodný fenomén, ktorý na Slovensku ťažko k niečomu prirovnať. V SR nemáme pieskovcové skalné mesto takých rozmerov. Treba to vidieť. Titulná fotka nie je úplne typická a charakteristická pre Adršpašské skaly, ale môže byť. Neprekáža. Je to krásne miesto. Taktiež odporúčam návštevu.

Lukáš Lenon

Těší mě, že jste navštívili tento úžasný kraj. Naše karijna se nemůže té slovenské rovnat, s výjimkou právě těchto míst. A doporučujui si projít skalní města všecnny, I Teplické skály, stolovou horu Ostaš a hlavně Broumovské stěny,ty mám nejraději. A můžete pak pokračovat do Polska, Národní park stolových hor je hned vedle a patří do stejného celku. A dosanete tam neklikadenní trek,na který hned tak nezapomenete!
treking.cz/…/broumovske-skaly…
treking.cz/…/stolove-hory-a-b…

Niedl Michal

V hlave mám taký zoznam miest, kam by som sa chcel pozrieť a toto je na popredných priečkach. Vďaka tomuto článku a fotkám som pevnejšie rozhodnutý. Ďakujem

Jana T.

Je to nádhera !!! Túto trasu, už prifarbenú jeseňou, sme prešli pred pár dňami. Vďaka za článok a fotky. Dúfam, že budú aj z Teplického skalného mesta. :)

DanielaM

Martinka, vdaka za krasny clanok o miestach, kam urcite musim raz ist. Uplne ako z rozpravky. Tesim sa, kam sa vydas nabuduce. :-)

Lubo

Mili diskutujuci,
dnesne jazykove okienko na temu Mysacia diera vs. Misi dira bolo kompletne vymazane. Vzhladom na podobnost jazykov a zdravy rozum pri ich pouzivani to nema najmensi zmysel riesit. Akekolvek diskusie tohto charakteru budu od teraz povazovane za off-topic.

Marek85

super miesto, dobrí tip na výlet, super fotky!!!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum