Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kamenná lavína

PaliT

V správach som videl spadnúť poriadnu kamennú lavínu niekde z Javorákov, ale nezachytil som, kde presne to bolo. Viete niekto viac?

Vojto Keder

Som sa dozvedel vcera...ostatni mali šťastie,našťastie... ?primú sústrasť rodine

Wbk

Nooo, takt je ozaj dooosť drsné, snáď sa tam nikomu nič nestalo. Len ťa Michal opravím, že toto tu vlastne nie je zosuv (aj keď viem ako si to myslel), odborne ide o skalné rútenie. (Pri zosuve sa zosúva samotný svah.)
Zaujali ma aj tie smutno-veselé komenty v diskusii pod videom ako "Rock & roll resp. Rolling Stones LIVE". Žeby veční optimisti? To by sme neboli my ľudia...? :-)

Milan_ke

vrana: no hej, lenze ten vacsi tam moze lezet uz trebars tisic rokov... :-)

Vrana

ad Tramin: za sutrom co preletel stodolou (napr. 3:15) je este jeden vacsi. Zahadne bez ryhy v zemi. Neskor mi docvaklo, ze ten vacsi je z predchadzajuceho zosuvu, takze to tam pada zrejme castejsie. Celkom odvaha byvat pod tym svahom.

PaliT

Ešusmária, to je ako keď pánboško hrá kolky, našťastie nedal desiatku. Ten balvan na asfaltke tesne pred domom nemá chybu...

Adamus

Podla info od "cierneho dlho zijuceho vtaka" to bolo trochu inak. Ale on asi povie viac. Dolezite je ze to nebolo samovolne a ze to celkom dobre dopadlo. Ved hore je v podstate okrem tych megaplatni vsetko volne polozene - ich pohyb zavisi len od sily na ne posobenej ;)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov