Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Predsunuté opevnenie

Diskusná téma K fotke: Predsunuté opevnenie

Predsunuté opevnenie hradu Teplica, ktoré sa nachádza v katasrálnom území obce Sklené Teplice, približne 300 m južne od hradu (poloha Pustý hrad). Priamo areálom opevnenia prechádza zelená značka do obce Bzenica (rodisko A. Kmeťa).

Tono

No, obcas sa snazim spopularizovat aj taketo skoro uplne zaniknute stredoveke fortifikacne stavby. Hlavne v tom pripade, pokial nimi priamo prechádza tur. znacka. Podla mojho usudku to jednoznacne spestrí turu a niekoho mozno aj zaujme. V pravo dole schema konfiguracie terenu (citadela, vnutorna priekopa a val).
Verím, že prinajmenšom foto zaujme.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok