Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Sedíme na Kline a je nám dobre

Monghi

z Bystrej? pridam neskor, ale skus pozriet "turisticku mapu", v nastaveni si zvol "fotografie z galerie" a sup v mape na Bystru... urcite tam nejake su :) A vitaj medzi nami ;)

Nata

museli sme tam byť naraz, lebo ja mám tiež odfotenú túto skupinku ľudí. Bolo naozaj krásne. Ja zatiaľ nedávam fotky, ale určite budem, som čerstvo zaregistrovaná, ale už dávno to tu sledujem. Chcela by som vidieť aj nejaké foto z Bystrej.

Monghi

tak tak, nedalo mi :) I ked veterno, ale znesitelnejsie. Cez Bystru dolinu hore na Bystru a potom hrebenom na Klin a Koncistu... a spat do Rackovej. Nadherny den!!!

UNCLE LACO

bol si si napraviť chuť? Podstatne lepšie ako minule.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky