Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Biely kríž

Diskusná téma K fotke: Biely kríž

Dokumentačný pohľad na rázcestie lesných ciest neďaleko Lakšárskej Novej Vsi. Kríž bol obnovený v roku 2008. Ja som sem išiel z V.Levárov a cez Studienku, následne smer Senica, krížom cez VO Záhorie. Ciest je tu mnoho, ale vždy si treba vyberať tú najkvalitnejšiu, ináč sa často zapadne do piesku :) Cestou naľavo sa ide k polovníckej chate. Tabuľka z kríža pridaná k fotke pre lepšiu ilustráciu.

Vladvlad

Tak tak :)
Ale niekedy sa aj dobrá cesta zmení na menej dobrú a tá na ešte horšiu :) Napríklad jedna nová asfaltka, niekde v strede VO, pekne sa po nej ide, zrazu končí a čo teraz? No treba pokračovať ďalej po menej dobrej ceste :)
Ale zatiaľ som vždy dobre prešiel, tlačiť som tu ešte netlačil :)

Maly_Maco

lesy v tejto oblasti su krasne, velice rad tadeto jazdim na biku...a scestami je to pravda, na mape sa tvari ako pekna "hlavna" lesna cesta a clovek sa tam musi paprat cez piesok... potom ten miesok doma najdem snad aj medzi polkami :D

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma

Komentár

Janabilesova k fotke: Zvonička Maťo, ďakujem. Pekne na ňu zrána svietilo slnko. Pod zvoničkou sme chodníčkom pomedzi chalúpky prešli ku lúkam v časti Grúne a pokračovali ku výhliadke s krížom …

+ 1 ďalší príspevok