Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Demänovská jaskyňa slobody - Leknové j. rokokové bábiky (detail)

Nsvetozarov

V Stanišovskej jaskyni som bol pred dvoma rokmi, viď. hiking.sk/…/nizke_tatry-k_sta…, avšak vtedy som s fotografovaním ešte nemal veľa skúseností, takže kvalita fotiek je nižšia. Ako "sanco" uvádza, za fotenie som neplatil. Keďže tam však nie je osvetlenie, musel som fotiť s bleskom, čo spôsobilo biely prepal a teda celkovo nižšiu kvalitu, a preto obávam sa, že by mohli byť tieto fotky z galérie vymazané, keďže už jedna fotografia z Demänovskej jaskyne slobody mi bola pre veľmi nízku technickú kvalitu vymazaná. Vtedy som fotil podstatne menej, čiže by som tu ani nemal veľa čoho vkladať. Ako som tak však po galérii pozeral, ani zo Stanišovskej jaskyne tu veľa fotiek nie je a niečo by som mohol aj vložiť.

Bulat

mne osobne podobné fotky nevadia, ani v uvedenom množstve- rád sa pozriem i na takéto krásy prírody a je to pre mňa zaujímavejšiě ako tisíc krát rovnaký pohľad na Malý Rozsutec či Ploskú. A koho to nezaujíma jednoducho nemusí kliknúť...

Sanco

Príď ku nám do Stanišovskej, u nás sa za fotenie neplatí ... nuž, ale keď pozerám koľko fotiek si urobil, asi by to vypadalo na individuálny vstup :-)

Nsvetozarov

Vďaka, vložím ešte tie dve a s Demänovskou jaskyňou slobody končím.

Jonathan.sk

Ale veď tým Liptákom prezradíš celé knouhou. Potom nebudú môcť vyberať päť éčiek za parkovné.

Nsvetozarov

Pokiaľ ich už je príliš veľa tak OK. Rád by som tu však zverejnil ešte 2 fotky z tejto jaskyne a koniec. Keď som tak však po internete pozeral, fotografií z jaskýň je pomerne málo (napr. z Veľkého dómu som nenašiel ani jednu). Jaskyne ma zaujímajú a aj tu v galérii som takýchto fotografií veľa nenašiel. Zaplatil som za fotenie v Demänovských jaskyniach (ľadovej aj slobody) dokopy 20€, a preto, keď niekto plánuje výlet do Demänovskej jaskyne a ťukne si na turistickamapa.sk fotografie z galérie, tak mu tieto jaskynné fotografie pomôžu vytvoriť si o nej aspoň istý obraz.

Lubo

nsvetozarov:
Nestacilo by uz tych fotiek z Demanovskej jaskyne?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky