Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Večer pod Borišovom

Diskusná téma K fotke: Večer pod Borišovom

Večer pri Chate pod Borišovom, Mesiac sa pomaly derie z mrakov.. :-)
Jasná "hviezda" vľavo pri smerovníkoch je planéta Jupiter ;-)

Pre fajnšmekrov astronómov - cca v strede záberu v Mliečnej dráhe sú Plejády - Kuriatka, a vpravo hore galaxia M31 :)

Jojo

Och, ja som zabudol ze to dava exif, no nie :-P :-)
Dakujem pekne za komentare.. ked uz sa chceme bavit o tech. podrobnostiach, je to takto..: na 14mm to uz robi taketo cierne rozky, ale nevadi.. ja som ich tam nechal (nsvetozarov), zdalo sa mi to take mystickejsie s nimi, urezany je spodok zaberu, koli tejto galerii, ale teraz to uz aj lutujem..:(Rasto rbr, kludne sa mi ozvi na email, je tu asi v pofile, poslem Ti v poho original)
A odpoved pre bulata.. vela vela, pre niekoho viac kg ako dvojdnova vybava.. ale min. 6ks urcite, co narobis.. Tak a povedal som uz aj dost viac ako bolo treba, chichi, dufam ze dalej to bude zas len o fotkach a nie o technike, lebo tomu rozumiem este menej ako foteniu :) dakujem za pozornost ;)

Rbr69

pozeram exif, 5DMarkII + Toki 11-16 ... ako vyzera vysledny obraz bez orezu na FF, vies dat niekde full obraz? ... alebo na 14mm sa vlezies takto este do celeho FF pola bez ciernych okrajov?

Nsvetozarov

Hornú časť fotografie by som ja odrezal, resp. zosvetlil, pretože je tam veľmi zreteľná vinetácia a mne osobne to trochu prekáža. Za dobrý nápad tentokrát bez veľmi dlhej expozície nočnej oblohy (napr. 10 min.) 5b.

Bulat

vidím, že používaš monofokály ...hmm, klasik :-) Kolko skiel nosíš so sebou ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok