Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Tu niekde hniezdia...

MatusM

Bacaardi, v poriadku, dakujem aj za taketo hodnotenie.
Mozno som mal do popisu doplnit, ze miesto fotky nie len nejake letistne parkovisko. Nachadza sa na polnej ceste, ktora vedie popri Malom Dunaji z bratislavskej Vrakune do Mostu, ci Ivanky. Cesta vedie peknymi prirodnymi zakutiami popri poliach a luznych lesoch a je hojne navstevovana turistami, ktori vyhladavaju nenarocne trasy a tiez cykloturistami. Na tomto miestecku, kde sa krizuju pozemne, vodne i vzdusne cesty sa kazdy rad pristavi a pocka na jeden z frekventovanych priletov.
Myslim, ze na hiking nepatria len fotky z vysokych hor, ale aj z menej "vychytenych" casti Slovenska. Tolko k tomu:)

Axel

Moj nazor je ten, ze aj fotka tohto druhu tu ma svoje miesto. Ukazuje nie prave bezne miesto a ako spomenul Rikitan, nie je problemom spojit jeho navstevu s peknou vychadzkou do prirody.

Bacaardi

hej uznavam:-). na taketo miesta chodia spotteri - ludia co fotia lietadla - a moze byt spojene s peknou prechadzkou:-). rikitan, neber to v zlom:-) vela tvojich fotiek je velmi velmi peknych.

MatusM

V pohode, uznavam, ze to nie je typicky turisticke miesto:)

PeterS

Ja len dodám, že v stromoradí na pravej strane záberu sa nachádza mohyla gen. Štefánika - je to miesto, kde po páde lietadla ukončil svoju životnú púť. Dá sa tam dostať obídením oplotenia letiska aj z miesta záberu alebo asfaltkou z Ivánky pri Dunaji. Pred rokmi bola cesta z Ivánky značená červenou turistickou značkou, neviem ako dnes.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky