Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Keď hory rozprávajú

Diskusná téma K fotke: Keď hory rozprávajú

Hory k nám prehovárajú svojou tajomnou magickou rečou a v takých chvíľach si treba len sadnúť a tíško načúvať. Tento večer mi rozpovedali príbeh o tom ako sa inverzná oblačnosť tvoriaca sa v kotli Jamníckej doliny vplyvom silného mrazivého vetra prelievala cez hrebeň Deravej do doliny Chocholowskej. Ako pomaly sadajúce slniečko farbilo oblohu a po svahoch stúpali široké tiene. Ako toto divadlo strážil mohutný Baranec vľavo a zubaté Roháče vpravo. Všetko som s pokorou počúval, sledoval a vychutnával. Jedny z najúžasnejších okamihov aké mi hory v živote pripravili.

Lapaj

Tak ju znovu skomentujem, nech sa k nej vrátime :)

Daulagiri

Ešteže je taká komentovaná, tak sa dá ešte ľahšie nájsť. Stále sa k nej vraciam :o)

MatusM

bomba na titulku!
človek, čo sa pár dní nepozrie do galérie o ňu príde.. najvyšší čas prerobiť galériu, naozaj

Daulagiri

Chamelleon to máš pravdu, človek toho zažije: mráz, vietor atď., ale pre toto stojí za to trpieť. A neustále dokola :-)

Chamelleon

Kazdy fotograf prirody a hor vie ake usilie a vynalozena namaha a odriekanie su za takymito fotografiami.
To plati aj pre fotografie ostatnych Hikingacov.
Fotka uzasna.

Daulagiri

No čo napíšem :o)
Som veľmi rád a poctený keď sa moje fotky páčia. Čo sa atmosféry týka, tak ste to spomenuli aj vy, bola to proste neuchopiteľná nádhera, fantázia prírody. Niečo čo sa zažíva tak raz do roka.

Laco a Maťo: pozrel som si svoje ostatné fotky a vlastne máte pravdu, aj pre mňa je to topka, ťažko ju prekonám. A Maťo, už vieš prečo som ti v maili písal, že škoda že si si ku mne nemohol prisadnúť ;o)

A k chybám: rozmýšľal som či ju pridám alebo nie, práve kvôli tým "žabkám", ale povedal som si že už len pre ten okamih. Pre mňa má fotka viac chýb než len odlesky, no zatiaľ ich neviem odstrániť, ale sľubujem že do budúcna sa polepším, aby ste nad stoličkami nelietali, ale pevne sedeli...

Takže ďakujem za všetky slová, gratulácie i poklony a prajem vám počúvať takéto príbehy naživo ;-)

Ondro_RK

Taktiež skladám poklonu, fantastický záber ;-)

Mato_d

Uff, tak tomuto k dokonalosti chýba asi len väčší rozmer. Výborná po všetkých stránkach, ani prasiatka (prípadne žabky či iná háveď) záberu neuberajú na kráse. Skôr ešte zvýrazňujú autentickosť zážitku.
Prikláňam sa k Unclovi - pre mňa tvoja jednoznačná topka!

Nsvetozarov

Lapaj, čoby víťaz týždňa, ale víťaz mesiaca! Nemám čo k tomu dodať. Magické, tajomné, krásne, mimoriadne, nevšedné, zaujímavé, úžasné, vynikajúce, nezabudnuteľné a neviem čo ešte. Jedna z najkrajších foto, ktoré som v galérii doposiaľ videl.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky