Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Víkend na hrebeňoch okolo Vrátnej doliny

Diskusná téma K článku: Víkend na hrebeňoch okolo Vrátnej doliny

Doteraz som chodila na Slovensku len na jednodňové túry. Po zimnej Zbojníckej chate prišiel rad na jesennú chatu vo Veľkej Fatre a hádam aj západ a východ slnka chytíme. Predpoveď počasia nebola ani zďaleka ideálna, ale neodradilo nás to od pochodu hlavným aj bočnými hrebeňmi okolo Vrátnej doliny. Keď sme sa dozvedeli, že Mirec organizuje výšlap v Malej Fatre, rozhodli sme sa pridať. Bude veselšie vo väčšej partii, ako keď sa len sami dvaja moceme.

Jantaara

Ďakujem za pochvaly.

Sona, Baraniarky chcem aj ja prejsť v zime, tak uvidíme, či sa podarí túto sezónu. A ten článok som čítala už dávnejšie.

Pipin

Pekný článok i fotky. MF je veľmi príťažlivé pohorie. Jak hlavný hrebeň, tak aj bočné.

Sona

Hreben Baraniarok a dalej az do sedla za Kraviarskym sme sli v zime, hmle a vichrici, bol to zazitok. Hojdacky sedlo - vrchol nemali konca a tie uzucke miesta na hrebeni v snehovej verzii bol slusny adrenalin. K tomu vietor zhadzujuci nas na zem, vtedy sa tazko balansuje. Bacaardi to zvecnil tu: hiking.sk/…/tour_de_vratna.ht…. Niekedy by som si to rada presla aj za pekneho pocasia a tiez v lete.

Bulat

super článok- miestami aj dosť vtipný- napríklad - "Pinka sa hneď chytila, začala štebotať, a potom sa jej už huba nezavrela. Vlastne zobák" ... si živo predstavujem tých vrabčiakov, ktorí štebotali s pinkou :-))) Akurát sa zamýšľam, o čom vie taká pinka celý večer štebotať :-)
alebo "v noci som sa párkrát zobudila na teplo a motanie sa kohosi po izbe, čo hľadal postupne mobil, čelovku a dvere" ... to často aj ja hľadám v uvedenom poradí- dokonca i v stave triezvom :-)))

...veľmi osviežujúce čítanie !

MisoB

Ten kúsok medzi Bublenom a Chrapákmi sa naozaj roky chodil na divoko, ale vyznačené je to už dlhšie - musíš mať dosť starú mapu :)
Niektoré tie východovky sú fajné.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum