Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Osvietenie

Honzek

Jak píšeš Jani, škoda pera, ten si do huby nevidí!

Jantaara

Ďakujem a na honzu škoda "pero" míňať. Ja nie som žiadny superfotograf a tak som po viacerých jeho kritikách nielen na moju adresu šla pozrieť vo veľkom očakávaní jeho fotky. No a keď som ich videla, musela som sa len smiať. :-)

ELBe

bulat:
100 % áno. Aj mňa jej atmosféra vtiahla do seba. A páči sa mi (napriek tomu, že tá kočka má neznačkové vibramy :-)

honzo286:
Ktovie čo si Ty predstavuješ pod tým, že „práce s editorem“...

Nsvetozarov

Možno mal predsa len Lubo pravdu, keď hovoril o tom, že honza286 všetkých kritizuje aj keď majú pekné fotky a tvári sa, že je ten najmúdrejší na svete, a ty sám seba nie, aj keď sú tvoje fotky horšie, pretože práve som sa presvedčil o tom, pri tom sólovom hodnotení 3b, že okrem tvojich fotiek nie je asi žiadna dokonalá, pretože tejto k dokonalosti chýba naozaj už len máličko. Hodnotenie 3b je od teba, honza286, fakt prehnané. A keď je táto fotka na 3b podľa teba, tak možno mal Lubo pravdu, že za tú fatranskú fotku by si mal dostať 0b, ak by sa to dalo. Nič v zlom, ale presvedčil si ma dnes o opaku pravdy.

Meky

Janka pekné fotečky si dala a už sa teším na článok o M.Fatre.A pre Honzíka by som mal len toľko,aby si uvedomil,že toto nie je nijaký fotoportál,ale turistická stránka na ktorú prispievame my turisti svojimi peknými a niekedy možno menej vydarenými zábermi z našej krásnej prírody.No a tými zábermi sa azda inšpirujú ďalší turisti,aby si mohli naplánovať nejakú túričku.

Bulat

najdoležitejšie je oko a prst fotografa a tu je ranná nálada zachytená pekne...

Honza286

fotografické oko máte, ovšem práce s editorem, to je slabší, přitom stačilo prosvětlit vhodně stíny a byla by to fotka do katalogu!

Jantaara

Je to super, koľkí sme na ten istý mrak z rôznych miest pozerali a ešte sa tu aj stretli.

Bulat

no bol to veľmi pekny moment- najma tesne pred východom slnka boli mraky pekne podsvietené... niečo ako tuto :-)

hiking.sk/…/zapadne_beskydy-s…

inak na članok a fotky z mne doverne známej Malej Fatry sa teším :-)

Jantaara

Akurát včera som poslala redakcii článok z tohto pochodu, tak možno o mesiac bude oblak na fotkách viackrát. :-)

Bulat

ahoj Janka, nie nebol som v Malej Fatre, onú noc som strávil daźďovo-hmlovým prechodom Vtáčnika v rámci Ponitrianskej stovky. A presne tento mrak som fotil tesne nad Handlovou- akonáhle som ho uvidel na tvojej fotke, okamžite mi bolo jasné, v ktorý deň si ju fotila :-)

Jantaara

bulat, vari si ju strávil tiež pod Chlebom? Stretli sme sa? :-)

Bulat

veľmi dobre si tú daždivú noc pamatám ... a ten ranny mrak bol asi vidieť odvšadiaľ :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky