Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Expedičná kamera 2012

Diskusná téma K článku: Expedičná kamera 2012

Filmový festival Expedičná kamera sa opäť po roku vracia na Slovensko, kde v 46 mestách a obciach od Malaciek na západe až po Veľké Kapušany na východe republiky ponúka možnosť zhliadnuť výber kvalitných outdoorových filmov. Festival ponúka aj uprostred mesta dych vyrážajúce zážitky z hôr, expedícií do vzdialených kútov sveta, kam sa väčšina z nás môže pozrieť len prostredníctvom záberov natočených kamerou.

Vladimir50

Ďakujeme všetkým, ktorí prišli v sobotu 1. decembra do Kongresového centra internátu Družba a mohli sme si spolu vychutnať nevšedný zážitok z expedičných filmov. Tešíme sa aj na stretnutie (február - merec) pri Expedičnej kamere v roku 2013.
picasaweb.google.com/…/Expedi…

VeroNika

Moje top filmy z BB sú Ganesh, vtipné, hravé, veselé a Baffin Babes nemal chybu- riadne Amazonky :).

Boro

Tak práve som sa vrátil a som rád, lebo som sa nesklamal.Filmy boli krásne. A tiež prostredie penzionu U tatu, a partia bola bezva. A tiež som dostal panáky whisky a pizzu.No povedzte, čo viac si našinec môže želať.

Boro

V sobotu idem do Dojču. Už sa úžasne teším.

Sigor

Velmi vydareny vecer,prijal by som castejsie takto stravit cas,moja 1.,ostrov Pam,skvelo spracovany film a cold,pri nom som skoro primrzol k stolicke brrrrrrr :)

Bjorson

pre mna bol top naopak Ganesh, netradicne spracovanie, vtipny, malo to smrnc - europska kinematografia :) a Baffin Babes, Pam bol tiez celkom fajn. Cold som uz videl, americky dojak ma nenadchol...

.ph

Lavinove drahy v Hiking mape su hned v uvode festivalu, co musi kazdy organizator odpremietat. Mimochodom, poradie filmov nie je striktne dane a lokalny organizator si to moze upravit. Buffin Babes je bonusový film a nemusi sa teda premietat (je to len na lokalnom organizatorovi). A tu su fotky z vystavy a festivalu u nas (kusok od Presova): kst-krokus.sk/…/?album=Divoci…

Ran

Hej hej, lavinove drahy sa konali.

Lubo

Stano, paradny report :-).
P.S. premietal sa aj spot o lavinovych drahach v Hiking mape?

Ran

V Malackách pustili Expedičnú kameru v rámci 3dňového festivalu. To, že zmenili poradie filmov, bol ten najmenší problém. O čosi väčší, že Buffin Babes nepustili vôbec. Namiesto toho tam dali nejaké 5minútové kajakárske predstavenie na divokej vode. Škoda, tie baby určite stáli zato. Bod, odkiaľ niet návratu, bol jednoznačne aj mojim topom, veľa pravdy je v tom filme, krásny kúsok.

Heinrici

Myslím, že je to to nejlepší co se dá v rámci letošní expediční kamery vidět.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov