Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Ráno na Štefáničke

Diskusná téma K fotke: Ráno na Štefáničke

Takto vyzerá začiatok dňa na CHMRŠ pri pohľade na Ďumbier, keď každý normálny človek ešte spí. Nenormálny človek vstane o štvrtej fotiť východ slnka, aj keď z izby nevidí nič, iba hmlu. Niekedy sa oplatí byť nenormálnym :-)

Edlar

Wall:
A pozrel si uz celu galeriu? :-) Ale dik.

Peto:
Ano, v PS upravujem vsetky fotky stiahnutim levelov, lebo to chcem ozivit, zaroven to aj stmavne. Mam aj svetlejsie, ale tie su rozmazane a nie su tam tak jasne oblaky. Ano, prechodak je presne na tieto veci, a ze je velmi potrebny som si uvedomil po tomto lete.
Velmi sa tiez nevyznam, ze aky silny prechodak vybrat. Tiez ma zaujal system Cokin, ktory riesi aj problem s kompoziciou vzhladom na stmavenie v istej casti filtra. Ale to uz je asi off topic, ale keby niekto vedel k tomu nieco povedat, bolo by fajn...

PetoH

Niesom ziaden velky expert na fotky, no mne ako skromnemu pozorovatelovi sa zda, ze ta zem je prilis tmava. Som si vsimol, ze aj ostatne tie fotky od teba su miestami prilis tmave. Vidim, ze techniku na to mas, aby si urobil vynikajucu fotku, ale mne sa taka zatial nezda. Mozno by pomohol prechodovy filter. Ja niesom ziaden skuseny fotograf, ale chcel som povedat moj nazor ;)
Vela stastia s dalsim fotografovanim.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky