Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Múzeum Ľudovej architektúry a bývania, Humenné

Diskusná téma K fotke: Múzeum Ľudovej architektúry a bývania, Humenné

Malý skanzen sa nachádza uprostred mesta Humenné. Reprezentuje ľudovú drevenú architektúru východokarpatskej oblasti. Múzeum bolo vybudované v rokoch 1974 - 1982 a sprístupnené verejnosti v roku 1984. Nachádzajú sa tu najtypickejšie stavby ľudovej architektúry a jedna sakrálna stavba. Hlavným stavebným materiálom objektov je drevo, hlina a slama.

Dzakomoo

Pekná chyžka, história našich predkov - sedliakov je tvrdá, ale aj veľmi malebná.

Nsvetozarov

Ja skôr zaužívam skratku ČB ako BW, ale to je vedľajšie :-). Čo sa týka kontrastu, chcel som ho trochu zvýšiť, avšak vznikali mi tam prepaly, tak som to nechal tak ako to je teraz. Chystám sa tu uverejniť ešte niekoľko fotiek z tohto skanzenu (myslím si však, že budú o trochu horšie ako je táto). Rád by som počul váš názor či by to mala byť ČB verzia alebo farebná. Vďaka za pozastavenie.

Alexander

Tak uprostred mesta celkom nie, ale je pravda, že je to blízučko od centra mesta, čiže od pešej zóny.

Jnezky

Pekná chalúpka ... pre BW by to možno chcelo trochu pritlačiť na kontrast ...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma