Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hainburg an der Donau – Bratislava

Diskusná téma K článku: Hainburg an der Donau – Bratislava

Prechádzku z mestečka Hainburg an der Donau nazad do Bratislavy som plánovala už niekoľko mesiacov, ale nikdy na ňu nebol čas alebo počasie. Uplynulý víkend sa mi už ale naozaj nechcelo sedieť doma. Navzdory veľkej pravdepodobnosti celodennej nízkej oblačnosti som nahovorila kamaráta a v sobotu ráno sme sa stretli v autobuse na Einsteinovej. Ako si lepšie pripomenúť udalosti 17. novembra 1989 než výletom k našim juhozápadným susedom?

Phalike

Zatial som negativnu skusenost nemal, cez vikend ked je tam hustejsia premavka tak kludne zosadnem a tunelom a uzsim chodnikom bicykel potlacim a za zrucaninou hradu kde nie su takmer ziadny ludia v klude naskocim a slapem dalej, ale asi dvakrat som to presiel cele v sedle, ale to bol neskorsi vecer pocas tyzdna a nikde nikoho siroko daleko.

Jjano

Phalike, ale ževraj prejazd tým tunelom (a teda vlastne celým tým chodníkom) za Hainburgom na bicykli polícia rada a často kontroluje a pokuty bývajú mastné. Ja osobne poznám dvoch ľudí, čo tam už platili. Máš v tom nejaké skúsenosti?

Phalike

Popisovaná trasa je často mojou návratovou cyklotrasou z okolitych rakuskych koncin, je ovela pestrejsia ako znacena cyklotrasa z Heinburgu, aj ked si to vyzaduje miestami zosadnutie z bicykla resp. nerespektovanie zakazu vjazdu, ale ked je clovek tolerantny tak sa da vsetko ;)

Zdenči

Zaujímavé, že najviac tu pindajú ľudia, ktorí nenapíšu ani čiarku, nepridajú ani jednu fotku, dokonca sa boja aj zaregistrovať a uviesť mailovú adresu :-)

Peter Miler

Som presvedčený o tom, že práve veľká rôznorodosť a tematicky široký záber článkov, sú veľkými devízami tohto webu.

Sona

Hiking ma pestre publikum, a tomu sa priposobuje aj skladba clankov. Niekto sa moze inspirovat skialpovou tatranskou Haute Route, ini MTB na planine Galmus, dalsim sa moze zapacit zimna tura na Pansku holu a inym zase tato oddychovka. To vsetko su clanky z poslednej doby. Citaju nas aj kondicne zdatni turisti, aj rodicia s malymi detmi a tehotne zeny :)

Bazin

pekne, stale sa tam chystam a aj taketo clanky ma rozhybu.

FunTTomas

Na časti popisovanej trasy sa konajú medzinárodné pochody a to Schengentour a Trigonála, takže asi niečo bude mať do seba aj túra po rovine.

Kofoluska

Len pre Tvoju informaciu popisovana trasa je turisticky znaceny chodnik, Rakusanmi celkom vyhladavany. :))))))) Staci ist na kompass.de

Mufc

to čo je? to už lepšie bolo keď autorka opisovala tú prechádzku po chorvátskej pláži :)))))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov