Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dachstein Tour Classic EV kork

Diskusná téma K článku: Dachstein Tour Classic EV kork

Topánky značky Dachstein nepatria medzi klasiku na pultoch našich outdoorových predajní. Už dlhší čas sa snaží o návrat s novou kolekciou nie úplne všedného dizajnu. Pozrieme sa trochu bližšie na jeden z modelov, ktorý je určený na ľahšiu turistiku, ideálne do lesov, prípadne na hôľnaté hrebene. Zvedaví budeme najmä na vychytávku v podobe korkovej vložky.

Xy

Cena je si myslim trochu prehnane vysoka

Dobromil

JaroS - aky taky prehlad o recenziach mam, zopar som ich napisal...

bikemartin - Bomber Junior T hovoris? Nejak moc to ovladas... A ona je este ako juniorka? Tak to je supeeeer! :) A neboj, na jej chrbat az tak zvedavy nie som. :)))))))))

JaroS

Dobromil. Neviem ake mas znalosti alebo prehlad o recenziach. Nemyslim si ale, ze ak niekto ma napisat o vyrobku, tak si ho mal kupovat .Urcite nie za plnu cenu . Ale ak by si to chcel tak robit, tak napis a ja ti dam aj dobru cenu. Preto si myslim ze tvoje utoky na Luba su neadekvatne. To je proste tak. Ze ta recenzia nemusi nakoniec byt vzdy kladna s tym tiez treba ratat...

LuboO

Dobromil, psyloo, pri vsetkej ucte, myslite, ze vasa debata je k topankam, o ktorych je recenzia? Navrhujem adminovi vase prispevky vymazat, poslite si icq a debatujte si tam, toto nie je chat... Apropo, Dobromil, neda mi, ty tu nekritizujes (na zaciatku diskusie) recenziu, ale jej autora, keby to napisal niekto iny, bol by si ticho... Uz sa tesim na tvoj najblizsi clanok, clovece, urcite to bude Pulitzerka...

Bikemartin

kto by bol povedal, že diskusia k ´Dachstein Tour Classic EV kork´ sa vyvinie v lovestory :-)))

Dobromil, len ti pripominam, ze Psyloo jazdi Bomber Junior T, to znamená, že v zjazde jej ani chrbát neuvidíš... :o)))

Dobromil

po slovensky sa to povie ze laska hory prenasa, alebo potom aj ze laska nasadzuje ruzove okuliare :)))

Psyloo

-> Dobromil, nepoznavam Teba, stale si tu nadaval na vsetkych, a teraz, prosim.....chces ucit z lasky. No co uz, laska moze spravit zazrak, ci ako sa to povie po slovensky? (aspon tak to sa povie v polstinie).V takomto pripade ako mozem povedat:nie?
kolko stoji 1 hodina? to uz zavisi aky si schopny aj sikovny:) ale tak presne Ti mozem povedat len zoci-voci:) a dufam co mna nesklames.

Dobromil

tak to si asi este nepocula svitorit Talianov...

Referencie? Sak vidis, ze pisem relativne bez preklepov a v mojom okoli vsetci po slovensky vedia celkom obstojne, tak to hadam staci. Ale ja som lacny, neboj :)

A Ty mas u mna navyse zlavu za sarm a dievcensky povab (vlastne neviem ci to nebude vychadzat tak ze ja budem este platit Tebe aj za tu vyuku slovenciny... mozeme to brat ze ucim z lasky, ked uz nic nezarobim. To je ale robota! :)))

No a 1 hodina s Tebou na MTB kolko prosim stoji?

Psyloo

-> bikemartin - ja som to pocula parkrat na SK, takze nic nevymyslam:)

-> Dobromil - jasne, len ze u mna 1 hod.stoji velmi draho:) aj prosim Ta o Tvoje referencie ako si taky dobry ucitel:)
mimochodom netvrdim ze slovencina je (aj pomerne) tazky jazyk. pre mna ten jazyk znie najkrasie na svete. naozaj.

Dobromil

kroskantryovec (od slovesa kantrit (krajinu) :)) je sice mile, ale Cesi maju lepsi vyraz pre nadsencov XC: chrti :D

Dobromil
4 mesiace??? Tak to si asi jazykovy genius! Slovencina je pomerne tazky jazyk, aj ked ty mas vyhodu ze si Slovanka a polstina je pribuzna. No a ked chces, tak usetri za kurz a ja osobne sa ti budem intenzivne po jazykovej stranke venovat, lepsieho ucitela si nemozes zelat! ;) ))))))))
(A Ty ma zas naoplatku naucis jazdit na MTB, prave budem mat svoj prvy bajk a mimo cestu este nemam skusenosti, aj ked on-road uz mam cosi za sebou, ok?)
Psyloo

->Dobromil, myslela som na nieco ine, ale nevadi, v pohode.
kazdopadne vdaka:)-ked myslis ze ta slovencina mi ide tak sa priznam k tom ze ucim sa iba 4 mesiac, ale to len sama,pocuvam SK radia, citam Sk knizki a pod. v oktobrii idem na kurz slovenciny tak myslim ze potom uz bude len lepsie.

Dobromil

psyloo: ale nie, uprimne, ta slovencina ti ide :) Ja proti Madarom na Slovensku nic nemam ak si to takto myslela, dokonca jeden moj dedo sa volal krstnym menom Aladar (aj ked po madarsky asi vobec nevedel). A ked sme na hiking.sk musim povedat, ze v Tatrach vidam velmi schopnych madarskych horolezcov, pripravenych, vykonnych a znalych veci aj miesta. (Posledne co by som chcel by bolo rypat do niekoho preto ze nehovori mojou recou alebo ma inu farbu koze!!!)

Psyloo

ale co je freeride aj cross-country nemusim vysvetlovat:)?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov