Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Skalná Alpa a Jánošíkova kolkáreň

Diskusná téma K článku: Skalná Alpa a Jánošíkova kolkáreň

Dôvodom návštevy rezervácie Skalná Alpa bolo hlavne to, že som si o tejto lokalite prečítala od milovníka prírody pána Miroslava Sanigu. Pán Saniga dennodenne navštevuje hodnotné prírodné miesta pre svoj výskum. Neodrádza ho ani dážď či sneh. Cez noc prejde niekoľko kilometrov v ťažkom horskom teréne. Výsledkom jeho práce nie sú len prekrásne knihy, ale svoje skúsenosti odovzdáva deťom formou prednášok.

Daulagiri

Článoček ktorý je pripomenutím mojej minulotýždňovej túry v týchto končinách. Šiel som cez rezerváciu Skalná Alpa a musím povedať že si to dokonale opísala. Krásne končiny, zažil som ich bez ľudí. Zostupoval som dolinou Vyšné Matejkovo, krásna ale dlhá.
No určite som tu nebol naposledy.

Ran

výborne Táni, krásne si to napísala. tieto lokality dostali pred rokom aj mňa a koncom mája sa tam chystám zas. bodka na záver bola tou správnou bodkou, M. Saniga do Veľkej Fatry skrátka patrí.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma