Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: December na Počúvadle

Jonathan.sk

Janči, a nemyslíš že kafrať niekomu do kompozície je už trošku silná káva? :)

Jantaara

PJano, a čo je s horizontom?
Nuž chlapci, ono to často od PC vyzerá inak a jednoduchšie. Nemám problém obetovať pohodlie, ale chcela som tam mať aj tie osvetlené stromy napravo, hlavne tie vytvárali atmosféru. Vycvakala som dosť záberov, aj to skúšala doma potom rôzne orezať, ale nejako to stále nebolo ono. Možno teraz, keď už nie som ovplyvnená bezprostredným zážitkom a vnímaním v realite, by som to urobila inak. A lepšie. A možno nie. :-)

PJano

Jana, Jana! Keby si bola zišla až na breh a znížila objektív čo najbližšie k hladine, ako len to je technicky možné (aby sa fotoaparát nedostal do kontaktu s vodou), mohla si vytvoriť fantastický obrázok, na ktorom by dokonalá symetria znásobovala príjemnú jesennú farebnosť! (Osobitne si treba dať záležať na udržaní dokonalého horizontu, čo technicky môže byť aj namáhavé. Je potrebné obetovať pohodlie, niekedy dokonca aj podstúpiť malé znečistenie kolien či lakťov. Na takéto maličkosti sa časom zabudne, ale obrázok zostane pre trvalé potešenie.)

Bruma

Pekné, ale menej toho predku, takto sa straca ten odraz aj s pozadim. :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky