Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Panoráma z Koscielca I.

Diskusná téma K fotke: Panoráma z Koscielca I.

Pohľad z vrcholu Kościelca (2155m) na najťažšiu turisticky značenú trasu v celých Tatrách - Orla Perć, kde na zábere vidieť zhruba jej 2/3 od Granátov po sedlo Zawrat. Nadmorské výšky popísaných štítov: Zólta Turnia (2087m), Mala Koszysta (2014m), Wielka Koszysta (2193m), Waksmundzki Wierch (2189m), Skrajny Granat (2225m), Pośredni Granat (2234m), Zadni Granat (2240m), najvyšší bod trasy Kozi Wierch (2291m) a pod ním Kozia dolinka, cez ktorú prechádzajú tri ústupové cesty z hrebeňa, ďalej je Maly Kozi Wierch (2226m), sedlo Zawrat (2159m), Zawratova Turnia (2247m), Niebieska Turnia (2260m) a Gasienicowa Turnia (2280m).

Tanka

uzasne svetlo...takuto fotku si viem predstavit v nejakej knihe o Tatrach...skvele!

Dzakomoo

parádne to je. len takú otázočku mám, už si ju aj prešiel?

Ondro_RK

--> dzakomoo,
nie zatiaľ som túto najťažšiu turisticky značenú trasu v Tatrách neprešiel, aj keď už dlhšie chcem. Ono zas na niečo takéto nie je úplne ľahké niekoho nájsť.
Sám to ísť veľmi nechcem a zatiaľ som na takúto akciu seriózneho parťáka/parťáčku/parťákov nenašiel.

Dzakomoo

mna to tiez laka, ale podla toho co som u o tom cital nemam na to kondicku..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma