Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pohľad na Strážovské vrchy z Bielych Karpat,

Stanom

Ransford plne sa stotožňujem s tvojim názorom na hodnotenie fotografií.Ved hodnotiaca stupnica je od 1...5.No nemyslím, že sa to bude niekedy objektívne využívať.Ked raz mám pocit, že si moja fotka zaslúži 4 tak ju tam treba dať.Možno by bolo vhodnejšie zaviesť stupnicu od 1-3.

Rbr69

prosim vyjadri sa k fotke od JarinoM
hiking.sk/…/sluzby-galeria-je…
tam si dal 4 bez nazoru, ked si si pozrel ostatne hodnotenia vsetko 14x 1, takze ked taky rozdiel, tak v takom pripade sa hned automaticky po hodnoteni vyjadrit povazujem za slusnost :(

Ransford

Som ako male decko, ked oplacate moje znakovanie, oplatim Vam ho aj ja.
A neviem aky zmysel ma davat vsetkym fotkam same jednotky . Bojite sa davat horsie znamky, len aby vam to autor neoplatil. Ale mne je to jedno. Aj tak tu ide o h...o .Divam sa na fotky normalne, a kazdu znamku Vam vysvetlim, ak chcete.Ocenujem vyborne fotky, a priemernym dam to co si zasluzia. Je zaujimave sledovat, ako mi poklesli vsetky posledne znamky. Oznamkujem niekomu fotku horsie ako 90% znamkujucich, a nato sa hned autor vyvrsi na mojich fotkach. Takze sa tu nehodnotia fotky, ale hodnotenie autora.Takze onicom...Fotte pre radost a pre potesenie duse, otom to je...

Wallendorfer

jasne,uz to mam odskusane, isty autor ma pravidelne "bodoval" a ked som mu dal prvu jednotku,zrazu som mal jednotky aj ja. hodnotenie je o nicom.

JarinoM

Ransford, tak mi vyvetli, prečo si mojej fotke dal 4, keď trinásti pred tebou mi dali 1. Len z obyčajnej pomsty, si myslím. Ale ináč mi to žily netrhá.

Lucencan29

Ok. Tá foto možno nespĺňa požiadavky kvalitnej fotografie a jej úpravy. Ale má aspoň tú hodnotu, že vidíme možno nepoznaný pohľad na tento "kút" našej krajiny.Už keď.. však priznajme si, že mnohí poznáme Považie len z pohľadu auta na diaľnici. Takže nezakopávajte hneď pod čiernu zem :)

Ransford

To kokso: Ano, ja ukazujem, ako sa to robit nema...

Kokso99

strasna fotka ale najlepsie je to hodit na fotak...ked neviem fotit:)

Rbr69

Je uplne normalne, ze sa chcem pozriet na dielo kritikov, ktori hodnotia napr. 3, ako asi fotia oni, porovnat. Skus rozsirit svoju galeriu o svoje videnie okolia cez objektiv a nie len opripomienkovavat ostatnych.
Nic ma netlaci, a na nete nie je problem najst akukolvek info, bol som zvedavy, co vsetko taky Ransford kritizuje. Aby si nebol vztahovacny, uz sa Ti nebudem "tolko venovat". A bratia nie sme Vojto.

Ransford

Nemyslim ze je to pseudodedukcia. Pretoze to vidim, ak ohodnotim nieco horsie, niektori autori nasledne skocia na moje fotky...nech sa paci nevadi..Ak chces, rad s Tebou prekonzultujem kazdu moju "divnu" znamku, nedavam ich od brucha. Ale Teba hlavne "tlaci" ta 3-ka za Vapec, inak by si sa mi tolko nevenoval. Dokonca si nasiel stranku, kde som hadam 3 roky nebol. Tam je to vsak o trosku inych fotkach bratu.

Rbr69

"kazdy sa boji davat horsiu znamku prave preto, aby mu to autor nevratil" je len Tvoja pseudodedukcia ...
... a tak ani tu nic birdz.sk/…/fotoalbum

Ransford

Ved ja sa nehnevam ked mi podavaju 5 za moje fotky, netvrdim totiz ze je to fotograficky vykvet. Na druhej strane si myslim, ze kazdy sa boji davat horsiu znamku prave preto, aby mu to autor nevratil. Nieco o dobrej fotke viem a kazdu horsiu znamku viem vysvetlit a urcite mi date za pravdu ze to neprehanam.

Rbr69

predpokladam GPS suradnice
N 49.00974° E 18.11531°
jazdim tadial na biku z Horneho Srnia na Vrsatec, o ziadnom komine tam neviem (skor je to stoziar napatia) a nazov "dedinka v udoli, biele domceky" to uz vobec nevystihuje, je to totizto Povazie, v pozadi je Dubnica n/V aj s kominmi od byvalej ZTS, medzi Bolesovoma Dubnicou sa vinie dialnica, vpravo za sipkami su aktivne kamenolomy (v Hornom Srni su cementarne), okolie Trencina-Nemsovej-Dubnice by som skor nazval priemyselnou aglomeraciou :(
pozeram Tvoje hodnotenia na inych + Tvoje fotoprispevky (ako napr. dnes hiking.sk/…/rohace.html),
si viac kritik ako sebakritik, isiel by som viac do seba :(

Ransford

No jo, ostrsot vacsiu nedam, je to totiz fotka z fotky, a stou farbou uznavam, je to presvihnute, vidiet to hlavne na tom komine ( cervena )

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok