Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vo štvorici po opici na Malom Rozsutci

Diskusná téma K článku: Vo štvorici po opici na Malom Rozsutci

Ako to môže dopadnúť, keď sa stretnú osobne ľudia, ktorí majú spoločné záujmy a doposiaľ sa poznali len virtuálne? Nuž, niečo si spolu vypijú a hneď začnú plánovať. A to tak dôkladne, až sa z toho napokon druhý deň vykľula táto nádherná a nezabudnuteľná túra. Po celý ten čas bolo neustále o čom debatovať a žiadne skĺznutie do stereotypu pri chôdzi nám nehrozilo ani omylom. Preto aj samotné a netradičné podanie tohto zážitku z pohľadu všetkých zúčastnených sa vymyká akémukoľvek stereotypu. Ale veď o tom ten život predsa je.

Pitrbalu

Bazzine, kua, ako to ze mi nedosla ziadna pozvanka? :-)
mas velke vyznamne minus u mna

Peter Miler

Vďaka za zastavenie a zároveň všetkých pozdravujem s prianím obrovského množstva vydarených túr a hromady turbo zážitkov nie len v horách :-)))Na zdravie!

Miroslav Svitek

No 29.12. pri zostupe z Vysokej na Zošku som si užil zľadovateného terénu požehnane. Odpojil som sa od kamarátov, s ktorými sme po popadanom lístí došli od V.n.Vývrat. Takže občas zase ja idem tou nebezpečnejšou cestou, oni sa po lístí vrátili do Sološnice cez ďalšie neznačkované kopce.Boli to dva naprosto odlišné svety.

Aďo.4

pekný článok..Ale asi ste mali málo domácej :-D ? Ja sa tiež pridávam k tým rukám..Potom je v zime problém mačky obuť alebo bundu zapnúť..

Boro

Jáj, ľahko sa vám chodilo keď som vám dolu v krčme kryl chrbát.

Alexander

Super, veľmi dobrý nápad, keď je to takto podané z pohľadu štyroch autorov. A pozdravujem :-) a všetko najlepšie do nového roku, aby sme o takýchto zážitkoch mohli čo najviac čítať a ešte lepšie - priamo zažiť :-)

Adina

Posielam reklamaciu, ze som nemohla byt s vami :-)...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum