Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Začiatok Zamaguria

Diskusná téma K fotke: Začiatok Zamaguria

Na zábere je časť hlavného hrebeňa Spišskej Magury a v strede mu dominuje vrch Spádik, z ktorého tu bolo v poslednej dobe viaceo kvalitných záberov. Ja som preto vyšiel na Pálenicu a cvakol som ho. Normálne je odtiaľ vidieť parádne Tatry, ale vďaka hmle trčali len vrcholčeky. Toto miesto už možno považovať za začietok krásneho Zamaguria, kde žije plno guraľov ale aj rusnákov.

Peter Miler

Ejha bratu, fotil si z obľúbenej lúky :-)) na sedle. Tam to mám fakt rád. len to, že sa to odtiaľ problematicky (teda aspoň mne) fotí - večné pritisvetlo. Ale prespanie na tomto sedle a hlavne v tejto jeho časti je aké? No perfektné soudruzi!

Dzakomoo

no co sa tyka prespania, tak to som este neskusal, lebo byvam nedaleko. ale tato oblast je medzi domacimi znama, ze je tam vela medvedov.. ale nas v ten den trapil skor fest dzivy vietor, vodka aspon kus pomohla :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma

Komentár

Janabilesova k fotke: Zvonička Maťo, ďakujem. Pekne na ňu zrána svietilo slnko. Pod zvoničkou sme chodníčkom pomedzi chalúpky prešli ku lúkam v časti Grúne a pokračovali ku výhliadke s krížom …

+ 1 ďalší príspevok