Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Dolné Kysuce z Veľkej Rače

Diskusná téma K fotke: Dolné Kysuce z Veľkej Rače

Silvestrovské výhľady z Veľkej Rače boli dosť obmedzené. Zrazu však sivé oblaky zatienili slnko a okrem vrchov Dolných Kysúc bolo možné "v protisvetle" pozorovať aj vzdialené pohoria a vrchy ako malofatranský Kľak alebo Veľký a Malý Manín.

Peter Straka

Aďo, fotka je zložená zo štyroch záberov na zoome, fotené z ruky. Skôr ako "padanie" je to zakrivenie spôsobené objektívom a softvérom, ktorý skladá zábery. Keď som sa to pokúšal odfotiť jedným záberom, nebol fotoaparát absolútne schopný zachytiť svetelný kontrast ani zaostriť. Inak ten svetelný jav netrval toľko, aby sa dalo dlho experimentovať.

Aďo.4

Peter myslíš,že Ti padajú mraky do ľava,ako píšeš tu hiking.sk/…/silvester_fatrans…
Ja myslím,že Ti padá horizont a dosť.
Všimni si,že Ľadonhora 999 m je nižšie ako Brodnianka 820 m a pritom sú v jednej rovine.Tak isto Martinky na porovnanie s Kľakom..Ale nemusíš brať môj pocit do úvahy..

Japen

Išiel si zbytočne do panorámi. Menej je niekedy viac!

Aďo.4

Ale Ti to padá do ľava..Však bol Silvester :-D

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky