Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Ponad dolinu Bobrowca II.

Diskusná téma K fotke: Ponad dolinu Bobrowca II.

Pohľad ponad dolinu Bobrowca, už vlastne len cez jej záver, zo svahu vrcholu Bukoweho Berda. Vľavo s osvetlenou hranou hrebeň vedúci z Krzemieńa (po Tarnici druhý najvyšší vrchol Bieszczad), vzadu Caryńska polonina s Wetlinskou. Vľavo vzadu trochu vykúka časť Malej Rawky. Táto trasa, z ktorej dávam sériu fotiek, je myslím najkrajšia v Bieszczadoch...Aspoň pre mňa určite.

Alexander

Tak Ukrajinci asi ťažko budú nazývať svoju časť polonín (Bukovskú) Bieszczadami. Jasné, že Poliaci nazývajú svoju časť Západnými Bieszczadami, je to tak na mape. A je tiež jasné, ak je napísané "Bieszczady", jedná sa o Bieszczady v Poľsku. Určite nikto nepovie "idem do západných Bieszczad", ale povie len do "Bieszczad". Ale najhlavnejšie je, že je tam pekne:-)

Psyloo

a to odkedy Tarnica je najvyssi vrchol Bieszczad? Asi Zapadnych Bieszczad si myslel, lebo v celych Bieszczadoch najvyssi je Pikuj (1408 mnm) nachadzajuci sa na ukrajinskej strane.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok