Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Škoda by bolo...

Diskusná téma K fotke: Škoda by bolo...

...presedieť dnešný deň doma.Krásne slnečné počasie(hlavne doobeda),pekné výhľady aj dosť sniežiku.Čo viac obyčajnému "hajkingáčovi" treba? P.S. A dolu bola aj horúca medovina:) Foto je z vrchu Čelo.

Vladvlad

Veru, v sobotu doobeda bolo veľmi pekné počasie. Príjemná fotka Michal.

Meky

Uf!Tak to je sila.Ale ako som už tu raz spomínal,mám nejaký dokument ešte na VHS,kde takýto maníci(hovoria si "Lysaři")popisujú svoje výstupy a spomínajú jedného turistu,ktorý prekonal číslo 5000!

Honzek

Pořád chodím Meky, sice už ne tak často, snažím sa alespoň jednou týdně takže za ten rok mám do 50 výstupů, nejvíc sem měl v roku 2010 tam něco přes 100 a jelikož chodím pravidelně teprve tři roky tak celkem to bude kolem 250, no když si vezmu že někteří tam chodí denně, tak sem docela břídil :), nějaký borec tam měl dokonce víc jak 365 výstupů za rok, takže některé dny chodil dvakrát :))

Meky

Honzo,ja to beriem nejako automaticky,že Lysá patrí k Tebe :) Ozaj,koľko už máš výstupov na Lysú? Asi pred dvomi rokmi som sa Ťa na to pýtal,ale odvtedy už asi dosť pribudlo.

Honzek

80 je na Lysé Meky, u nás na Bečvách máme 40 :), ale dle předpovědi to vypadá že příští týden napadne tak metr...

Meky

Honzo,to slniečko už poobede vidieť nebolo :( a aj sa citeľne ochladilo.Ale Vašich 80 čísiel snehu,to je teda dosť...

Honzek

Závidím slunéčko Meky, u nás furt zamračené, na Lysé mlha, ale zato 80 čísel sněhu :), příjemná fotečka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok