Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Posledné svetlo pre Levočáky.

Diskusná téma K fotke: Posledné svetlo pre Levočáky.

Fotografia vznikla v Kozích chrbtoch, ktoré tu ako pohorie nie sú, tak zaklikávam "Tatry" ale k Tatrám to vôbec nepatrí. Škoda, že tu toto pohorie nie je vo výbere možností. Pri návrate z hrebeňa. ktorý mám hneď "za rohom" , kde chodím vynášať slnečnicu a loj pre vtáctvo, som toto náhodou cvakol aspoň dokumentačne, do mapy. Osvietené sú najvyššie partie Levočských vrchov - Ihla (1282 m) a Čierna hora (1289 m).

Daulagiri

Pravdepodobne sú odlesnené a keďže sú teraz zasnežené, tak vyzerajú ako 2-tisícovky :-)

Peter Miler

A vieš že máš pravdu - zle som to vtedy narýchlo lokalizoval. Vďaka za opravu!

Mato_d

Skúsim aj niečo k fotke :)
Podľa mňa nejde o Javorinu, ale o dvojicu Ihla (vľavo, 1282m) a Čierna hora (vpravo, 1289m) - najvyššie vrchy Levočských vrchov.

Aďo.4

Matúš ma pravdu.Zle som čítal pravidla.Keďže som niekde nedával GPS,tak mi to pripadalo logickejšie dať miesto odkiaľ je záber.. Ale už sa skúsim polepšiť :-D
Ale už tu končím,aby nás Peter odtiaľto nevyhnal,že mu tu robíme bordel :-D

Peter Miler

Čoveče, dojdu z práce a vono je to tady jak v hospodě :-)))
Nazdar všetkým! Tiež mi akosi prišlo logickejšie zadávať lokalitu odkiaľ fotím a preto som sa nad tým ani nepozastavoval a akosi mi to príde logické stále, čo už. Ale ako podotkol Matúš - Kozie chrbty tu fakt chýbajú. Mám ich pár sto metrov od baráku a keď ich cvaknem, čo dám potom do názvu lokality? Ale však nevadí - keď nejde o život... No a vvo tom to je!

Zdenči

už vidím...krok2...hľadal som to v kroku 1.

Zdenči

prečítal som podmienky a nevidím tam odsek o tom, že podľa čoho sa má zadávať lokalita...alebo som len slepý :-)

Adina

Prebehla som par fotiek od roznych autorov. Vacsina to robi tak, ze do lokality zadava miesto fotenia. Jedine ze miesto foteni a to co je na zabere je totozne, vtedy je to OK. No, musiem sa "polepsit" a citat vsetko :-)

Zdenči

ja tiež zadávam lokalitu podľa toho, kde fotím...asi si musím prečítať pravidlá. No doteraz s tým nikto nemal problém. A zdá sa mi to tak pochopiteľné

Adina

takze na tejto fotecke zmenim lokalitu na Nizke Tatry...http://hiking.sk/hk/ga/37120/slovensky_raj-po_lete_si_zimnu_krasu_vychutnat.html

Adina

Matus, mas pravdu ...Vyber lokalitu:
(podľa miesta zobrazeného na fotografii)
...doteraz som si to akosi nevsimala, automaticky som brala podla suradnic aj lokalitu :-(

MatusM

O súradniciach sa nemusíme dohadovať, tie sú jasné. Súradnice dávaš odkiaľ fotíš, na mape sa tak zobrazí ikonka foťáku presne na tom mieste.

Lokalitu zadáš podľa toho, čo na fotke vidno.
Keď je zobrazených viac pohorí, tak vyberieš jedno dominantné. Na tej mojej fotke som vybral VF (Rakytov), hoci to je prípad, keď tam mohli byť aj Nízke Tatry, aj Vysoké Tatry, dokonca aj Západné .. to je už na tvojom uvážení, dá sa vybrať len jedno pohorie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky