Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Večer pri vodnej nádrži Nemečky.

Diskusná téma K fotke: Večer pri vodnej nádrži Nemečky.

Po upotenom slnečnom stúpaní z považskej strany doobeda, sa na hrebeni Inovca počasie zlomilo, z Panskej Javoriny som rozhľadňoval v daždi a kým som prišiel sem, už bolo dosť chladno a kúpať sa mi už ani nežiadalo. Vliezol som do vody po kolená len kvôli foteniu. Veľmi rýchlo však pribúdali rybári a jeden mi vravel, že aby ma tam niečo nezožralo a že v tej vode by sa nekúpal ani za nič. Neviem, či si len robil prdel, lebo mal riadne vypité, alebo ako miestneho-informovaného by som ho mal brať vážne. Ja tým vodným nádržiam, čo sú rovno pod lesom zatiaľ slepo dôverujem.

Tidoj

Pôvodne som chcel stihnúť aj Duchonku a Tesáre. Uvidíme v lete...

Majo105

Kedysi ako decká sme sa sem v lete chodievali kúpať pomaly každý deň, teraz ma to tam neláka. Voda má akúsi zelenšiu farbu a aj pri hrádzi pláva kadejaký humus. Možno to má súvis s poklesom zrážok... Čo sa týka znečistenia ľuďmi, nad priehradou je len jedna malá lesnícka osada - Kulháň, tá ju snáď príliš neznečisťuje. Ešte keď fungoval pivovar v Topoľčanoch, odtiaľto brával vodu :)

Tidoj

:-)
Bol to taký trochu clivý koniec túry. Počasie mi dávalo celý deň pocítiť, že je to posledná letná. Záver bol vlastne veľmi jesenný a ešte k tomu vlak v Leopoldove meškal 70min.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok