Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Ráno na Kriváni

Vrana

neopakovatelne chvile na ktore sa nezabuda, krasa

Turista222

A vieš ty, že som si to aj myslel:)?! Neuveríš. A ktoré povolenie je najťažšie dosiahnuteľné:)?

Phalike

Tak toto uz hej, ktovie ci aj mna niekedy takto vcucne resp. vycucne niekam, uzasne chvile to museli byt, len tak sam so sebou a stitmi okolo!

Honzek

Ivane(turista222) povolení musíš mít svoje, své ženy a svojeho svědomí :)

MatusM

To je ono, to je to volanie! A skvelé, že je občas vypočuté! Pripomenul si mi môj návrat z viacdňového cyklotripu na východe, keď ma už unášal nočák nazad do BA. V Poprade som sa zadíval na hviezdnu oblohu nad Tatrami a tak ma to vcuclo, že som vyskočil v Štrbe do noci a už som šlapal sem ku krížu. .. ale v zime je to dvojnásobná klukovina, držím palce do ďalších ;) .. a osobne som rád, že sa ukazuje, že sme tu všetci normálni a nikto zbytočne nepindá.

Honzek

Díky, Mariane klukovina jak vyšitá :)), nechtěj slyšet moju robku co mi na to řekla jak sem ju o půlnoci zbudil s mojim vychytralým plánem :)), ale nemohl sem jinak, silná deprese byla již na spadnutí, teď sem zas na chvilku vyléčený...

Rafo

Nazdar Honzo..., škoda, že si nedorazil za nami, ale tvoja neúčasť na netradičnom, "osobitom" výstupe sa ti odpúšťa, keďže si ju prebil takouto kontrou. :)
Aj nám to vyšlo tak akurát s počasím, po vrchol slnečno, presne napoludnie, už po zostupe sa začalo zalievať okolie postupne do hmlistej oblačnosti.
Tvoj záber parádny, trip rovnako a ešte dovetok: odjazd, nočná cesta, sólo výstup za slnkom = čírokrásna "klukovina". :D

Turista222

Tak veru, klobúk dolu. Suoer výkon. Ja by som sa v žiadnom prípade neodvážil:). A tam sa dá oficiálne isť aj v zime? Či len na vlastné povolenie :)?

Barselo

Tak na to treba mať poriadnu odvahu a hlavne skúsenosti, klobúk dole...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky