Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Somár

Vladvlad

Chodiť sa tam síce oficiálne nedá, ale množstvo lesných a asfaltových ciest je vhodných na zapracovanie do turistických a cyklo výletov.
Spomeniem napríklad asfaltku spod Gašparovej až do Prepadlého, spojnicu z tejto asfaltky na Konské hlavy, prechod od Pištovej búdy, následne popod plot a vrátnicu na žltú značku pod Skalou (čiže ľahké lesné spojenie Perneku a Lozorna (Stupavy)), sedlo 3KK-Prepadlé.
Za minulej vlády už padol návrh na zrušenie tohto VVP, tuším k 1.1.2012 to malo byť, ale padla aj ona a nič z toho nebolo.
Rovnako pre mnohých, aj víkendových cyklistov, by bola pekná trasa Jablonové-T.vrch-sedlo 3KK-Limbach Plynulé asfaltové stúpanie, rybníky po trase,.... Prípadne pri použití asfaltky z Malaciek cez vojenské lesy až do Jablonového a následne sa napojiť na vyššie spomenutú trasu, bolo by to fajn.

Prípadne obnoviť, v tunajších článkoch spomínanú, zelenú značku z Perneku na Konské hlavy. Je to celkom pekná trasa, v porovnaní napríklad s nezáživnou modrou značkou (Pernek-Baba) ani nehovorím.

Nuž ale to je všetko len v ríší snov :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok