Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: blatistou cestičkou

Diskusná téma K fotke: blatistou cestičkou

po prejdení cestičky medzi záhradami som sa dostala na miesto, kde sa mi ukázal tento pohľad. Vedela som, že na tu skalu značka nevedie, ale tu určite zájdem, keď bude suchšie. Odtiaľto som si už niesla na topánkach kilo ílovitého blata.

MatusM

Cha, tak táto cestička je mne veru dobre známa svojim blatkom. Toho sa nejde len tak zbaviť. V záhyboch bicykla som ho vozil roky rokúce, ani hodinový pucung priamo vo vodách Dunaja nepomohol.

Zdenči

bolo to skôr trápenie po tom ľade...ale dalo sa.

Zdenči

je možné, že dnes to tam bude premrznuté. V Modre nám už krásne sneží a fúka silný vietor, ale aspoň hore nikoho nebude. Idem prevetrať bežky :-)

Tidoj

Nechcem kričať hop, ale trúfam si povedať, že viem o miestach, kde je sucho, alebo aspoň bez blata. Ale je pravda, že pripravený som aj na mokro, dúfam v silu nočného mrazu.

Adina

Všimala som si po ceste odbočky. Výhoda je, že tu sa nedá zablúdiť, civilizácia je nablízku. V tento deň som však chcela poctivo prejsť po červenej. Najbližšie už odbočím :-). Tidoj, prichystaj sa na blatíčko :-)

Tidoj

Adina, na tie skaly je podľa mňa najkrajší prístup zhora z červenej. Na jednom mieste, ktoré spoznám vždy až na mieste, treba odbočiť z červenej a cestičkou pomedzi stromy a kríky prídeš zboku na toto miesto. Odtiaľ sa ide dole úplne strašne, ale dá sa tam túlať a prejsť bokom (po vrstovnici) k iným podobným skalnatým útvarom.
Si ma namotala - keďže som pre nevhodné spoje zrušil plánovaný výlet na Čiernachov a Ostrý vrch, pôjdem sa poobede pozrieť aspoň sem do toho blata.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok