Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Velká Javorina dnes,6.57

Diskusná téma K fotke: Velká Javorina dnes,6.57

Po včerajšom nezdare som sa rozhodol že dnes to opet skusím ,ráno o 4.30 vidím hviezdy,vysielač tiež bolo vidiet že bliká červené svetlo ,tak som šiel na ten východ slnka na Jelenec,lenže ked som vyšiel hore už bolo počasie naprd:( a to ešte nakoniec po tom ako východ slnka vidiet nebolo prišla opet hmla...do tretice si počkám na jasné počasie asi,dúfam že to ešte stihnem cez zimu

Tidoj

No, keby si ale vedela, že ja idem bez snežníc, v texaskách pod ktoré sa mi naberá sneh a topí sa mi do ponožiek, v topánkach, ktoré zjavne goretexové nie sú (aj keď to mali napísané) a fotoaparátom, na ktorý namám púzdro, tak ho len tak nosím zavesený pod vetrovkou - asi by si ma vrátila už zo stanice.
(Ale nie, myslel som si, že bude lepšie prešliapaná cesta a ja sa budem len prechádzať. Aj bola prešliapaná, ale sneh bol sypký a vietor ho stále presúval, tak som sa brodil aj v stopách ľudí, ktorí išli predomnou. Ale napriek tomu - vrelé vďaka im.)

Adina

Tidoj dobre som sa zasmiala ako to opisuješ. Včera som mala tie iste pocity na Lysci. Sneh dá poriadne zabrať pri výstupe. Ale mala som, co som chcela a teraz sa z toho smejem a je mi dobre na dusi :-)

Tidoj

To je sranda. Ja som dnes šiel tretíkrát na Ostrý vrch, aby som už konečne dal jeho fotografiu do galérie, lebo tam chýba. A zase som neodfotil nič (teda z Ostrého). Už tretíkrát, ale teraz z čisto subjektívnych dôvodov - kým som tam vyliezol, bol som tak unavený a hore bola taká zima a vietor, že ma to len štvalo a vys**l som sa na fotenie, aj na celý Ostrý vrch, aj na celú krásnu Bindárku a nudný Soblahov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma

Komentár

Janabilesova k fotke: Zvonička Maťo, ďakujem. Pekne na ňu zrána svietilo slnko. Pod zvoničkou sme chodníčkom pomedzi chalúpky prešli ku lúkam v časti Grúne a pokračovali ku výhliadke s krížom …

+ 1 ďalší príspevok