Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: chvíľka oddychu v závetri

UNCLE LACO

adina, v piatok som zvažoval Lysec. Mala si mi napísať možno by si nešla sama.

Adina

Ej, to som nevedela, ze porusujem stanovy :-o. Vies Aďo s partakmi je to zlozite. To by som cely clanok musela napisat, aby som to vysvetlila. Cas plynie a ked sa nevyberiem tam, kde ma to taha, moze sa stat, ze sa tam nevyberiem uz nikdy. Ze nestihnem...

Aďo.4

Adina však Ty porušuješ stanovy oddielu KST.. :-D
Na túru sa nemá chodiť sám..
Teraz v zime je modrá výhodnejšia,lebo je to kratšie..
Ale mne sa aj tak viac páči žltá. :-D . Má viac výhľadov. Lenže ako čítam,tak zatiaľ si nemala šťastie na dobré výhľadové počasie,tak to nemôžeš vedieť..Tak nech Ti to nabudúce vyjde..

Adina

Aďo (bola som sama :-() isla som modrou hore. Viac sa mi paci. Z hiking stretka som schadzala dole zltou, ale ta sa mi vtedy vobec nepacila. Aj preto som isla opat modrou dole, lebo som vedela, co ma caka. Okrem toho sa na Lysec spustila hmla a sama som si na zltu netrufala.
Macky sa mi osvecili po vstupe do lesa (hlavne pri navrate), lebo pod snehom bolo namrznute. A skusenosti z nebezpecneho padu na lade pod snehom uz mam . Preto tie macky.

Aďo.4

Začínali ste žltou značkou a schádzali modrou značkou?
Čo bol v lese zľadovatené,keďže si použila mačky?

Adina

Roman mala, ale ostali v aute. Tu bol taky hlboký sneh, ze by som sa len trápila. Videla som tu ludi so snežnicami a bola som rada, ze ja ich nemám. Zato v časti lesa sa mi osvečili retiazkové mačky, ktoré som si odskúšala.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky