Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Mestský park

Bruma

Elenka, ja som ti pisal interne mailom, Tato fotka sa mi neskutocne paci, ale ta na ktoru som dal koment naozaj mi nedavala zmysel. Urcite verim, ze ten park v Senici je nadherny (vid tuto fotku, co je tu), Tesim sa na dalsie taketo ako je tato. Rasto

Tidoj

Určite áno, oni sa neuverejňujú hneď.

Elena Šeligová

Ja som článok o výlete k hoštecnej studničke poslala na sona (zavinac) hiking.sk. Neviem, či ho dostala.

Tidoj

Ak si nestihla prečítať, tak toto bolo odomňa dopísané ku fotografii Kúpeľný park a diskusii k fotke, predtým, ako bola odstránená:
Myslím, že to, čo chcel Rasťo vyjadriť bolo, že v galérii Hiking.sk sú fotografie krajiny/prostredia a nie ľudí/spoločnosti. To nepíšem ako kritiku, ale ako konštatovanie. Ak sa nejakí ľudkovia objavia v zábere, nemali by byť prvoradým motívom (ani druhoradým, ani treťoradým...). Ak tu aj táto foto chvíľku pobudne a potom zmizne, určite to neber ako odradenie od pridávania fotiek do galérie. Je to skôr pre pravidlá, ktoré sú napísané aj v úvode pridávania fotografií. Navyše, bolo by to impulzom prísť sem ešte raz a skúsiť urobiť ešte lepšiu fotografiu (teda lepšiu pre galériu typu Hiking.sk).
Doležité je ale to, a to asi všetci oceňujú, že s fotografiou (fotografiami) prinášaš nové a zaujímavé informácie o miestach, ktoré tu ešte zdokumentované nie sú. Chcem povedať, že vôbec nemusíš smerovať medzi špičku (samozrejme, ak to nie sú tvoje ambície) - ja foteniu ani vlastnému fotoaparátu moc nerozumiem, cvakám len tak fučiač a rukotrasúc počas chodenia. A práve preto, že výsledok nie je dokonalý, snažím sa pridávať fotografie (pohľady) spolu s údajmi, ktoré záujemcom o danú lokalitu niečo napovedia.
Takže pokračuj!, lebo záhoria tu je v galérii málo, okrem Vladimírových cyklodokumentov. A ja stále čakám na ten príbeh o legendami opradenej studničke.

Aďo.4

Elenka keďže Ti už zamkli tému kúpeľného parku,tak sa vyjadrím pri tejto fotke. v galérii sú veľmi kvalitné fotky. Srdce pri nich hreje a bude ťažké sa k nim kvalitou k tým najlepším približovať. Záleží akým smerom chceš ísť Ty..U mňa je dôležité ,aby som bol ja spokojný s tým čo nafotím a čo tu chcem pridať. Budem tu pomaly rok a mne dosť pomohli rady harcovníkov a aj ostatných účastníkov galérie. Snažím sa z toho poučiť a aj niečo odkúkať od iných :-D . Fotka není len dobrý záber,ale aj trocha úpravy v PC.Doostrenie,jas,orez a iné.. Tak nech sa darí. Prvé neúspechy nech Ťa neodradzujú..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky