Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Borisov ako na dlani

Gubo

Jednoducho ten zakon je postaveny na hlavu a nikto ho dodrziavat aj tak nebude..

Timeos

2kokso99: poviem to tak.. uz som sa zmieril s tym, ze ho budem porusovat. A za dalsie po zvazniciach je bikovat povolene, problemom su (pre mna) len (znackovane turisticke/neznackovane) chodniky. Zas niesom magor a strmhlav lesom si to nedavam. A myslim ze by lesnici mohli brat trocha ohlad, na to ci niekoho prichytia priamo v lese alebo na chodnikoch. Predsalen je to rozdiel.

Gubo

Lesny zakon? Heh.. to co je? To plati aj pre traktory a terenne vozy, ktore stretavam na TZ?

Timeos

No podla mapy by som sa ajja veru len cez Beliansku na Borisov trepal. Potom daj vediet ci je to zjazdne, ze by som niekedy taky okruh spravil :). Lebo pocul som ze Belianska je jedna z najkrajsich dolin vo VF (alebo aj na Slovensku?)

Gubo

No, presne som predpokladal ze si siel od Liptova. Ja pojdem z Turcianskej /kedze som odtial :-)/, asi skor Belianskou dol. tam by mali byt aj zvaznice, ale dlho som nebol v tejto doline, tak neviem ako to tam teraz vyzera.

Timeos

Caves. Bolo to z Lipt. Revuc.. ciest ako dalej je viac. bud po zltej na Sedlo Ploskej alebo cez hlavny hreben s traverzom Ploskej zo Suchej doliny (odbocka na zvaznicu pri horarni). V podstate iba zavisi kolko budes mat casu.. oba sposoby sa daju prejst bez vacsich problemov.

Gubo

Cau Timeos. Z ktorej strany si siel na bajku na Borisov, aj ja sa chystam.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky