Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Búda Cyrhle pod Rabštínom (Rabsztyn)

Diskusná téma K článku: Búda Cyrhle pod Rabštínom (Rabsztyn)

Pri potulkách v Pieninskom národnom parku (Pieniński Park Narodowy) alebo v jeho okolí je pomerne málo príležitosti na bezplatnú strechu nad hlavou. Samozrejme, v národnom parku nie je dovolené prespať mimo miest na to vyhradených. Existuje však možnosť, ako prespať pod strechou zadarmo a pritom neporušiť návštevný poriadok PIENAP-u. Túto možnosť ponúka búda na lúke Cyrhle pod Rabštínom (Góra Rabsztyn) v Poľsku, nad kúpeľným mestom Szczawnica (Ščavnica).

Matobee

Prešiel som si tieto dva dni Pieniny a túto útulňu som nemohol obísť. Stav je však biedny. Strecha a steny deravé, dnu trošku bordel. Poslúži už len ako chabé závetrie. Prípadne v krajnej núdzi.

Jiku2

ja to myslel spis tak, ze polska strana Nizkych Pienin nespada pod NP a ani nic podobneho, takze tam lze prenocovat kdekoliv

Nonormal

Na poľskej strane je viacero búd, starých hospodárskych budov... prespať je kde. Ale je dobre vedieť aspoň o niektorých možnostiach bližšie. =)

Jiku2

Pokud jdete hrebenem Nizkych Pienin, tak neni zase takovy problem prenocovat. Na polske strane je to mozne temer kdekoliv nebo se mylim?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma