Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Podvečer za Vysokou

Diskusná téma K fotke: Podvečer za Vysokou

Pár minút pred západom slnka z hrádze za obcou Vysoká pri Morave. Bolo príjemne, aj keď veterno. Na pozadí hrebeň Malých Karpát, od Vápennej, cez Vysokú po Kamzík. Ak som si to dobre pozrel, tak táto fotografia je mojou 1000 v tunajšej galérii. Uf, celkom vysoké číslo :) ale som rád, že sem stále prispievam. Popravde sa mi to tu na hikingu páčilo už od začiatku, systém vkladania, prezerania a komentovania fotiek je fajn, prepojenie na mapu je super. V tunajšej galérii si vždy s radosťou a chuťou popozerám zábery tunajších prispievateľov z celého Slovenska. Tie sú impulzom (alebo aspoň plánom) na návštevu daných lokalít. Len tak ďalej.

Tidoj

Adina - Kemzík je úplne v pohode. Po nemecky to je Gemse/Gems (a Rakušania vyslovujú oproti Nemcom výrazne neznelo - čiže Kemse). Myslím, že obe slová majú spoločný pôvod, ale neviem aký.

Tidoj

Ja som tú knihu myslel smrteľne vážne. A komentáre ku fotografiám netreba dlhšie ako komentáre tu pri fotografiách (a tie máš predsa už napísané). Takisto prejdené a prejazdené trasy by sa dali použiť v takejto publikácii - s rôznymi odporučeniami alebo radami z prvej ruky.
Myslím, že keby si urobil knihu hoci len tvojich fotografií, nejakého vydavateľa by si určite našiel. Všetky tvoje zážitky a skúsenosti (ktoré tam nemusia byť všade, ale môžu) by boli pridaná hodnota.

Adina

na tvojich fotkach hladam vzdy bicykel, vacsinou na zem "slahnuty" :-). A veru neviem, ci som ta uz nahodou nevidela prefrcat cez Kemzik. Pocet foto je fajn :-).
Ostatne slova o hikingu ... zdielam s tebou :-).

Vladvlad

Jééj :) vďaka za príjemné slová :) ale nemyslel som to ako nejaké chválenie. Proste ma to tak doslova prekvapilo, keďže som si to doteraz neuvedomil.

Ja tiež ostatným prajem čo najviac príjemných výletov, zaujímavých fotiek a pekných zážitkov.
Veď tunajšia galéria je práve v tom zaujímavá, že sem prispievajú ľudia z celej krajiny (a dokonca aj "zahraničia"). Od krajného západu, po krajný východ. To sa mi páči. Na mnohé miesta sa určite nedostanem, tak ich vidím aspoň takto, na obrazovke.

Ak som si to v rýchlosti dobre pozrel, tak v počte fotiek je na prvom mieste, ďaleko pred ostatnými, Laco Blaho, ten bude mať pomaly už druhú tisícku naplnenú :)
Na druhej strane, taký Rasťo-bruma, ten bude mať onedlho tiež 1000 fotku :)

Samuraj

Pripájam sa ku gratuláciám a prajem veľa veľa ďalších pekných výletov do prírody :)

Peter Miler

Keď vidím na fotke pohodený bicykel, je mi to jasné :-))) Blahoželám k tisícke :-))

Bazin

gratulujem a perfektny komentar-vyznanie

Chmura1

súhlasím, pekný komentár a ten bicykel proste patrí k tebe, paráda...

Vladvlad

:) Vďaka.
Ono ja som nad tým počtom ani neuvažoval, až minule som len tak zo srandy pozrel, koľko ich tu mám, bolo ich 996. Reku sranda aká náhoda, tisícka je za rohom :)
tidoj: ja na písanie nie som. Skúšal som písať nejaký článok z výjazdu pre cyklohiking, ale už prvé vety mi robili problém. A to bol len úvod :)

Celkovo ak by som to bral nejako vážne, tak je teraz príležitosť na "zbilancovanie" tých predošlých cca 4 rokov. Z hľadiska čo som zažil, prešiel a videl :)
A následne, kam sa posunúť v budúcnosti.

A či sa podarí ďalšia tisícka? Ak, tak to bude trvať určite dlhšie ako tie 4 roky na terajšiu tisícku.

Ale to nie je podstatné, hlavné je, že je to tu príjemné slušné miesto na "výmenu" a sprostredkovanie tipov na výlety, prechádzky alebo výjazdy.

Aďo.4

Gratulujem k 1000 a prajem ďalšiu peknú 1000...

Tidoj

:-)
Ja by som si aj knihu kúpil, keby sa ti nejaká zadarila. O Malých Karpatoch. S fotografiami by nemal byť problém a kratšie či dlhšie opisy miest, ktoré sú blízko, sú zaujímavé a sú veľkej časti obyvateľov neznáme, by to vhodne doplnili a zvýšili atraktivitu publikácie...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok