Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Pred západom

Diskusná téma K fotke: Pred západom

Podvečer neďaleko Sandbergu, sneh len sem tam, ale silný vietor a zima. Hlaváčikov sa dalo vidieť celkom dosť, ale len tento jeden bol rozkvitnutý. Síce vypadá akoby bol ošklbaný, ale potešil ma aj tak. Postava na pozadí ako doplnok fotky, pozerá smer Rakúsko.

Nsvetozarov

Pekný kvietok :-). Aspoň nejaké potešenie v dnešný deň. Tu na východe v Košiciach bola v pondelok búrka aj s nádhernou dúhou a dnes ráno superkalamita. Keď som išiel do školy, musel som ísť skoro so zadržaným dychom a zatvorenými očami, až som nakoniec s premočenými nohami dorazil do školy :-). Aj tak nakoniec niektorých žiakov (aj učiteľov) zavialo. Takúto kalamitu si tu naposledy pamätám 2. februára 2010, keď síce bolo viac snehu, no vietor tedy nedul jak dneska šaleny. Ale už je koniec zimy.

Vladvlad

Osobne ma tento rozkvitnutý prekvapil.
Michal: doma som si chystal foťák a reku načo budem brať širokouhlý objektív, stačí mi 55-300. No a opak bol pravdou, na tento záber som potreboval široký uhol, takže aj požičaný minikompakt a jeho makro mód bol dobrý :)

Meky

Vladvlad a Samsung? Ale foto je peknô.Dúfam,že tieto milé kvietky vydržali nepriazeň počasia.

Aďo.4

zaujímavo riešený záber.Páči sa mi..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok