Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Borinská zákruta

Diskusná téma K fotke: Borinská zákruta

Zaujímavé zákutie prítoku Stupavského potoka sa nachádza len kúsok od borinského kameňolomu. Cesta na fotke pokračuje nahor a napája sa na iné kvalitné lesné cesty. Hore to bolo ale kvalitne zafúkané, snehu celkom dosť. Nebol som tu dva roky, ale som prekvapený, že veľké stromy, ktoré tu boli popadané sú prepílené a odvezené, čiže cesta je dobre priechodná. Ako každý rok v tomto období, potok tečie po ceste, vodopád v kameňolome je plne funkčný a hlučný :)

Adina

Zaujimave, aj clanok je fajn. Skusim neprepast.

Vladvlad

Nepríjemné...
Tie cencúle tam boli aj dnes, presne ako píšeš, pri poslednom dome. Osobne nemám dostatok relevantných informácii o danej "lokalite", že čo je to tam za zač, kto to vlastní a tak. Nemám zlé skúsenosti, ale čo som počul, iní mali. Kedysi dávno, tam napríklad behával voľne pustený pes, naháňal prechádzajúcich a tak...
Potom zaujímavé pohľady na "venčenie" koňa, atď... Ale to je už minulosť.
K vodopádu som sa dnes nedostal, len z diaľky, keďže skaly boli snehové a nechcel som sa šmyknúť.
Foto 4 roky dozadu hiking.sk/…/sluzby-galeria-ne… a článok hiking.sk/…/okolo_vodopadu_na… je to celkom zaujímavá rarita, hluk vody je počuť od cesty.

Meky

Vtáka poznáš po perí a blba podľa "bejzbolky".Pokiaľ to nie je hráč basseballu.

Adina

Raz v zime som v kamenolome bola fotit krasne cencule. Nanestastie boli tesne za poslednym domom, ktory sa pred lomom nachadza. Majitel domu, nie velmi prijemny clovek, vysiel na mna s baseballovou palkou, ze co si to dovolujem tu fotit. Nebolo mi vsetko jedno, nedal si to vysvetlit, bola som uuuplne nestastna :-(. Ten vodopad by ma celkom zaujimal.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky