Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: O bohatstve hôr - chodníčky a cestičky

Peter Miler

Čavte, vďaka :-))
Dzakomoo - fotka je z hrebeňa Volovských vrchov a naľavo úplne vzadu je Kráľova hoľa.

Dzakomoo

Veľmi príjemné čítanie, je vidieť, že prírodu miluješ :) Ešte za školských čias sme sa celé letné a aj iné prázdniny túlavali po lesoch a poznal som v domácom chotári spústu takých chodníčkov. Je to ozaj dobrodružstvo pustiť sa po neznámom chodníku a vyjsť na nečakanom mieste. Teraz už bohužiaľ toľko času nemám. A k titulnej fotke - veľmi sa mi páči, nie je to náhodou fotené v Levočských v.?

Alexander

Áno, mnohokrát si možno ani neuvedomujeme, že na určité miesta sa radi vraciame kvôli tej ceste - chodníku, nie až tak kvôli cieľu cesty. Pekne napísané.

Starec

Peter, udivuješ ma. Nádherné čítanie, ktoré si vyžaduje kľud, aby človek mohol vychutnať každé slovo, myšlienku. Možno si dlhšou formou opísal zmysel všetkého - že cesta je cieľ. Po tých "cestopisoch" som si doplnil mozaiku o Tebe a dávam palec hore. Teším sa na ďalšie perly.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov