Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako sme dopadli pod Suchým vrchom v zime

Janci

dyjoniz, ja len keby boli všetci ako vy, neboli by ste mali problem z mokrým drevom a neohrozili salaš vypálením.

Sona

Ja len doplnim, ze redakcia pripadne zmeny vo fotodokumentacii konzultuje s autorom, rovnako ako zasahy do textu nad ramec beznej korekcie gramatickych a stylistickych chybiciek.

Zdenči

dyjoniz...klidek, nejedna sa o tvoje fotky, ale o link, ktory vlozil Muki. Tam sa nasli Lacove fotky.

Dyjoniz

Janci, k tomu drevu len tolko :)
Na salaši sme našli pár vetvičiek a s tým by sme teda neprežili. V drevárni bol sneh a nie drevo, tak sme doniesli drevo z hory. To, ktoré sme nespotrebovali sme pekne poukladali pod lavicku, myslim, ze to mam aj na fotkach, ak by si chcel, ze po nas bolo drevo naskladane dnu a vonku bola tusim len jedna vetvicka zo smreka nejakeho, plus hore nad pecou sme nechali vysusene vetvicky, aby sa lepsie zakladalo.

K tym fotkam, to akoze ja som skopiroval niekoho fotku? (UNCLE LACO)? Ja som ziadnu fotku nikdy nekopiroval, toto nie je moj styl. Ale pokial viem, tak hiking.sk si vyhradzuje pravo manipulovat s fotkami, takze zrejme sa stalo to, ze pouzili aj nejaku inu fotku. Clanok som tiez nasiel v mierne obmenej podobe, v akej som ho posielal. Original clanku je na mojom blogu: bilec.blogspot.sk/…/zimna-fat… tu si to mozte porovnat, ak sa vam nieco nepozdava :) v pripade dalsich nezrovnalosti sa kludne pytajte...

Phalike

Janci ma spital na salasi :) Aj domov dochodcov.

Jantaara

No veru všetci tí, čo tu písali v tom zmysle, že dotyční majú pekné zážitky aspoň, by boli na jančiho mieste iného zmýšľania.

Peter61

Janci, pozbierame sa Ti liecbu. Co pijes ? :-D
Co uz, male deti z panelakov ....
Drz sa, budeme ta chodit nacstevovat do spitalu...

UNCLE LACO

Zdravím všetkých. Autorov (teda môj) súhlas potvrdzujem, ale moje meno by pod tie fotky by bodlo. :-)
Čo som hovoril, Janci ešte viac ošedivel.

Janci

Po prečítaní článku ma skoro porazilo. Veď salaš je oblepený zákazmi príkazmi ale na zákaz sušenia dreva na horúcej platni pece som nedal v domnení, že aj malé dieťa vie, drevo patrí do pece a nie na pec. Páni sa presvedčili, že drevo sa má dať do drevárne a nie pred salaš. Až na jar je vidno koľko dreva niekto nachystal. Aj nachystané drevo pred dverami sme nachádzali primrznuté a zafúkané. Ale dreváreň bola prázdna. Predvlani v októbri sme nachystali do drevárne napílené klátiky, v decembri keď napadol sneh dreváreň bola prázdna všetko drevo spálili v ohnisku pred salašom hlavná vec, že mali romantiku, ale nepomysleli na tých čo to drevo budú potrebovať keď prídu mokrí na salaš alebo napadne mnoho snehu. Nájdu sa turisti čo nachystajú drevo ktoré spálili a ešte možno aj viac, tým ďakujem. Drevo nachystané pred salašom nepôsobí ani esteticky ani účelovo lebo zmokne a je nepoužiteľné keď ho potrebujete. Bohužiaľ aj salaš skoro podpálili len preto, že drevo keď bolo potrebné bolo pod snehom a mokré. K netesným dverám len toľko. Dvere tesnia ale v zime treba odhodiť sneh aby priliehali.

Muki

Ano,jsem tady,myslím,že fotky jsou tam se svolením autora,každopádně jsme se v dobrém setkali v chatě pod Borišovom,není to moje galerie,ale myslím,že Tadek si to tam dal se svolením.

Dalibor Belluš

Na žltých a čiernych bez webky si budem dávať pozor do mňa tu už tiež zavŕtali taký.

Dalibor Belluš

My máme tiež na stránke Limby foto od Osperátusa lebo je vymakaná ale samozrejme s jeho dovolením.

Zdenči

a ešte sa neserie a dá to na web kde je autor varený-pečený :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov