Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zázrak na Krížnej

Diskusná téma K fotke: Zázrak na Krížnej

Celé Slovensko zamračené, len nad Krížnou oblačná diera celý deň. A tak sme urobili neplánovane celý okruh zo Starých Hôr cez Japeň, Malú Krížnu, Krížnu a Majerovu skalu späť do Starých hôr. Napriek pokročilému aprílu sme šli celý čas na snežniciach.Na fotke sa kocháme výhľadom z Majerovej skaly. A keďže sme slnko ani náhodou celý deň neočakávali, máme teraz paradajkové ksichty.

Muska

No keď som stál na vrchole Majerovej skaly tak som aj zamýšľal zdolať ten úzky hrebienok. No keď som si spomenul koľko času ma stál boj so skalami a hlbokým snehom len kým som sa dostal hore, tak mi prišiel vhodnejší rýchly ústup do doliny. :)

Daulagiri

Tomu sa hovorí v správnom čase na správnych miestach, super...

Jantaara

muska, na vyhliadku bolo dosť ťažké sa dostať, nástup je tam strmý po skalách, všetko snehom zapadnuté, značky nikde, utekalo to spod nôh, šmýkalo. Ešteže jeden zo psov je horský vodca, ten nám cestu ukázal :-D

Muska

Fajný pohľad. Keď som tadeto šiel koncom marca tak bolo po kolená sadnutého prašanu v snežniciach. Akurát odbočku na túto vyhliadku som si musel odoprieť lebo som priam krkolomne letel na bus do Starých Hôr.

Bulat

vidím, že aj Eliška túto náročnú trasu zvládla :-)

Vladvlad

Príjemná fotka, s vhodne umiestneným človekom.

Jan zigmund

Tak toto som si všimol, všade zatiahnuté, len Krížna bola pekne nasvietená...vybrali ste si peknú a dosť dlhú trasu, prejsť na snežniciach skoro 20km, klobúk dole...pekná foto, mám rád fotky z Krížnej a okolia.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok