Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Žalostínskou vrchovinou

Rasto

Mozem sa spytat - akym programom upravujes fotky? Myslim farebne prevedenie a doostrenie a na co fotis. Diky

MatusM

Tono, neviem sa vynadivat najma na tvoje fotky. Su ako namalovane tym najjemnejsim stetcom a pre oko lahodnymi farbami. Krasne modeluju krajinu a pri obrazovke aspon navodzuju priam "3D" zazitok.

Boro

Najprv k priebehu tej modrej: Naozaj treba odbočiť ešte v dedine do uličky vpravo a značka vedie okolo toho vykrívača. To značenie je tam dosť slabé a tak sa mi vždy držíme potom už toho,že smerujeme priamo na vrchol Žalostinej a odtiaľ chrbátikom do osady u Chalupov a až tu sa zasa napojíme na červenú.
Tóno, tie lúky pod Čupami sa volajú Koválovské lúky. Oproti je Havran a dolina pod nimi sa volá Raková. Tou dolinou prídeš do obce Lopašov. Obvykle to robíme opačným smerom. Autobusom do Lopašova a Rakovou a cez Čupy do Skalice.

Misob

Este Boro, ako domaci nevies, ako je to s tym znacenim pri Vrbovciach? By som pripadne opravil priebehy na nasej mape...

Tono

Ahoj Boro, no ked nabuduce pojdem do Skalice, urcite dam vediet. Ale asi by sme sa aj tak vtedy nestretli, lebo bolo cez vikend krasne pocasie a tak si pravdepodobne bol na horach tiez.
Ano, bolo to prejdene na jar 2007. Mna najviac zaujala Zalostina a luky pod vrchom Cupy.

Boro

Tóno, mohol si sa ohlásiť, že tam ideš.Ja som zo Skalice. Ale podľa foriek vidím,že to bola niekedy na jar. Momochodom, tá obora je v nájme majiteľa fi.Hamé.Vstup je počas mája a dvoch jesenných mesiacov zakázaný. Inak trasu mám prejdenú možno aj 25 -krát.

Tono

Nakres je z ... ? Moj sukromny archiv podorysov hradov.

TDD

Pjeknučké.
Ešte aj "...skáče" dokreslovali na oblohu. Nákres je z .... ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov