Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Brdárka z Vdovčíkovho kresla

Diskusná téma K fotke: Brdárka z Vdovčíkovho kresla

Posledná spomienka na minuloročnú jarnú túlačku. Po strastiplnom výstupe som konečne zasadol do skaly v tvare kresla a rozhliadol som sa na nesmierne malebný kraj pod sebou. Úplne najviac ma však upútal pohľad na maličkú Brdárku utopenú v rozkvitnutých čerešniach. Táto dedinka dýchajúca atmosférou dávneho Slovenska patrí k najväčším pokladom Rudohoria. Ale pozor na dva osamotené domy v hornej časti záberu, odkiaľ vyrážajú na svoje výpady psí strážcovia tohto kraja :-)

Daulagiri

Axel dačo sa mi dostalo do úší, ale môj je s takého dlhšieho putovania, takže zažitkovo budú určite iné.

Axel

O tom potom som vas vsetkych s clankom predbehol... ;-P
A na jesen su tie farbicky tiez spektakularne.

Bagir

Malebné zákutie. (Teda až na tých psov.)

Daulagiri

Aha, tak tie tabuľky sú asi nové, lebo ja si žiadne akosi nevybavujem. Výstup som opísal v článku, tak o tom potom. A teším sa na foto zo severu, tam som nebol.
Honzo tak to si fajne vychytal :-)
To ma teší Igor ;-)
Vladimír, veruže pohľad odtiaľto je úžasný, doslova letecký.

Bulat

hneď som kukol do mapy, kdeže je to tá Brdárka :-)

Jnezky

Krásne foto ... a ten výhľad
PS: v sobotu mali havkáči voľný deň a neštekali ... iba ma pozreli, či nepašujem dáke ovce ... :)

Adina

To je OK, dám iné :-). Zo sedla bol smerovník na Radzim. Riadny chodniček. Kúsok pod vrcholom drevené tabulky na strome - Radzim vpravo, Vdovčikovo kreslo vľavo. No bol s nami človek terénu známy, tak sme sa neobávali, ze by sme zablúdili. My sme potom pokračovali ďalej za pohľadmi na severnú stranu. Zajtra pridám.

Daulagiri

Jaj to ma mrzí, týmto som ukončil svoju sériu spomienok na vyhliadkové miesta minuloročnej túlačky. Tak kľudne môžeš pridať niečo na porovnanie. A trafila si sem bez problémov, lebo ja som značený chodník stratil za sedlom Hora a užil som si pri výstupe problémy ?

Adina

Heeeej, toto som chcela dať dnes, ale reku zajtra dám :-). Krásne sú z kresla výhľady.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky