Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Čertova skala

Diskusná téma K fotke: Čertova skala

a čertovsky blbý chodník k nej - šikmý a šmykľavý, najmä keď človek musí ešte pred sebou dieťa za jednu ruku pridŕžať. Ale bola som prekvapená, koľko ľudí sa tam dnes vyskytlo.

Daulagiri

No ten úsek do H. Dúbravy je fakt divočina, stav trasy je jeden z najhorších po akých som šiel. Neznalý by ani nepovedal že tadiaľ ide značený chodník :-) Paradoxne bol som tu dvakrát a vždy som šiel od Dúbravy, heh.
S tými NCH Tomáš je to smutné, také slovenské...

Jantaara

Ale inak chodníkom do Hronskej Dúbravy sú hneď za Čertovou skalou ešte ďalšie pekné skalnaté miesta. Aj jeden poriadny dubák. Hádam ho švacnem tiež do galérie.

FunTTomas

jantaara: nabudúce treba ísť po značke od Budičky cez Hrabiny, je to nenáročná prechádzka. Prípadne vystupovať od Budče po značke a hore do Tŕnia. NCH Boky od H. Dúbravy nemajú na starosti značkári a ani turisti, preto je v takom stave.

FunTTomas

Stav NCH a ich priechodnosť nie je problémom len NCH Boky, ale všeobecným problémom, žiaľ, väčšiny náučných trás v SR. Jednoducho sa jednorázovo NCH budujú vďaka grantom, ale ich údržba tým zároveň aj končí. Pekným príkladom je najnovšie obnova tabúľ NCH Diery v Malej Fatre, info na malafatra.org/…/naucny-chodni…

Jantaara
Ano, tam. A so 4-ročnou dcérou. Psychicky som už bola v prdeli. 20km-ové túry v snežniciach šuviks! -)
Daulagiri

Išli ste smerom na Hronskú Dúbravu ? Lebo tým smerom je to fakt zlé, takmer žiadny chodník ani značenie.

Jantaara

Najmä že sme sa v nevedomosti nevracali naspäť tou istou cestou, ale pokračovali ďalej, kde je to zavalené stromami, chodník nevýrazný a značenie tiež.

Adina

Chodníčk je ozaj trošku nepríjemný, to spôsobila asi obava o dieťatko, ale verím, že to stálo zato :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky