Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Krasom - Zádielska dolina (1)

Diskusná téma K článku: Krasom - Zádielska dolina (1)

Trojdňová túra Slovenským krasom, ktorú sme s mojou drahou polovičkou Monikou absolvovali v dňoch 27. - 29. apríla. Trasa bola pre nás prvou väčšou túrou, odkedy sme sa začali po dlhých rokoch opäť venovať chodeniu po horách. O nejakej kondícii nemôže byť ani reči, tak fyzické schopnosti nahrádzame odhodlaním. Ak niekomu ťahá na päťdesiatku a poškuľuje po svojom dávno odloženom, prachom zahanbenom batohu a chcel by opäť zažiť romantiku viacdennej turistiky, môže byť prechod preňho inšpiráciou.

PaliT

Snežienky dajako neboli, ale ešte vyjdú ďalšie diely a nejaké tie kvietky sa v galérii nájdu, hlavne hlaváčiky...

Nonormal

Veľmi pekný a zaujímavo napísaný článok =)

PaliT

Dostal som ešte v maili otázku, čo znamená v galérii, že v "Zádieli sú Enti", tak upozorňujem, že Ent je bájna bytosť z trilógie Pán prsteňov...

Bazin

pekne nedelne citanie aj s dobre zakomponovanymi spomiankami!

DanielaM

Pekne citanie, pekne spomienky, uz sa tesim na druhy diel. :-)

Adina

Toto sa veľmi dobre číta aj so spomienkami. Zádielska dolina to je tiež moje detstvo :-). Idem na ... (2)

PaliT

K príbehu, kde spomínam na Igora, patria dva dodatky:
Keď som nedávno robil poriadky v starých písomnostiach, našiel som ešte jeden prípad nečakaného stretnutia. Liezol som raz v zime nejaký ľahší pilier na Tupú, za nami sa cestou prebíjala nejaká dvojka. Keď už sme sedeli na slniečku na vrchole, zjavil sa zrazu Igor so spolulezcom. Aj vtedy som sa len začudoval - "Igor, čo tu robíš?"

A aby toho nebolo dosť, tento víkend sme stretli v Salaši pod Suchým niekoho, kto teraz žije v Igorovom dome! Tieto veci nepovažujem za náhodu, Igor, Igor, ako to len robíš?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov